Maskeli Fedai
Favori Üye
Abi az değilsin.Yenge senin mesajalrını görmelişışşşşş o bana mahsus)) kimse sulanmasın
![]()
Abi az değilsin.Yenge senin mesajalrını görmelişışşşşş o bana mahsus)) kimse sulanmasın
![]()
susssss yerin kulağı vardır melunnnAbi az değilsin.Yenge senin mesajalrını görmeli![]()
abi seninkinde gözümüz yok oda artık bizim yengemiz bizde @Çiğdem- den bekliyoruzşışşşşş o bana mahsus)) kimse sulanmasın
![]()
aga bi iki tüyoda sana veririz sıkıntı yapmaAga sende de ne cevherlere varmış yav![]()
la gardaşım recep dur olmmm benimki gibi kelamlar etme yanlış anlaşılacak şimdiabi seninkinde gözümüz yok oda artık bizim yengemiz bizde @Çiğdem- den bekliyoruz
aga bi iki tüyoda sana veririz sıkıntı yapma![]()
tamam usta sen nasıl istersenla gardaşım recep dur olmmm benimki gibi kelamlar etme yanlış anlaşılacak şimdi![]()
@Çiğdem- duy bunlarıabi seninkinde gözümüz yok oda artık bizim yengemiz bizde @Çiğdem- den bekliyoruz
aga bi iki tüyoda sana veririz sıkıntı yapma![]()
la olmmm yangına körükle gitme sende
Abi ben hiç öyle birşey yapar mıyımla olmmm yangına körükle gitme sende))))))
senden herşey beklenirAbi ben hiç öyle birşey yapar mıyım![]()
Beni yanlış tanımışsın abisenden herşey beklenir))))
Kimmiş o şanslı kız 😱ben sizin için dedim aga çok şükür bizi öpen var siz düşünün![]()
sen yanlış tanıttınBeni yanlış tanımışsın abi
Kimmiş o şanslı kız 😱![]()
Bana herkes dürüst adam gibi adam diyor abi birde delikanlısen yanlış tanıttın))))
serseriliğin günümüzdeki adına delikanlılık demişlerBana herkes dürüst adam gibi adam diyor abi birde delikanlı![]()
Ne serseliğimi gördün abiserseriliğin günümüzdeki adına delikanlılık demişler)))) sendeki de o hesap
)))
ne önemi var aga bizde bi gülün dikeni olduk de geçBeni yanlış tanımışsın abi
Kimmiş o şanslı kız 😱![]()
kırık kalp iyidir adamı kendine getirirNe serseliğimi gördün abi![]()
kalbimi kırıyorsun ben ve serserilik mi abi
![]()
Sözün bittiği an gerçektenkırık kalp iyidir adamı kendine getirir))))
herkese hayırlı cumalar ben kaçar))
Serserisin tabii