Maskeli Fedai
Favori Üye
Abi az değilsin.Yenge senin mesajalrını görmelişışşşşş o bana mahsus)) kimse sulanmasın
Abi az değilsin.Yenge senin mesajalrını görmelişışşşşş o bana mahsus)) kimse sulanmasın
susssss yerin kulağı vardır melunnnAbi az değilsin.Yenge senin mesajalrını görmeli
abi seninkinde gözümüz yok oda artık bizim yengemiz bizde @Çiğdem- den bekliyoruzşışşşşş o bana mahsus)) kimse sulanmasın
aga bi iki tüyoda sana veririz sıkıntı yapmaAga sende de ne cevherlere varmış yav
la gardaşım recep dur olmmm benimki gibi kelamlar etme yanlış anlaşılacak şimdiabi seninkinde gözümüz yok oda artık bizim yengemiz bizde @Çiğdem- den bekliyoruz
aga bi iki tüyoda sana veririz sıkıntı yapma
tamam usta sen nasıl istersenla gardaşım recep dur olmmm benimki gibi kelamlar etme yanlış anlaşılacak şimdi
@Çiğdem- duy bunlarıabi seninkinde gözümüz yok oda artık bizim yengemiz bizde @Çiğdem- den bekliyoruz
aga bi iki tüyoda sana veririz sıkıntı yapma
la olmmm yangına körükle gitme sende
Abi ben hiç öyle birşey yapar mıyımla olmmm yangına körükle gitme sende))))))
senden herşey beklenirAbi ben hiç öyle birşey yapar mıyım
Beni yanlış tanımışsın abisenden herşey beklenir))))
Kimmiş o şanslı kız 😱ben sizin için dedim aga çok şükür bizi öpen var siz düşünün
sen yanlış tanıttınBeni yanlış tanımışsın abi
Kimmiş o şanslı kız 😱
Bana herkes dürüst adam gibi adam diyor abi birde delikanlısen yanlış tanıttın))))
serseriliğin günümüzdeki adına delikanlılık demişlerBana herkes dürüst adam gibi adam diyor abi birde delikanlı
Ne serseliğimi gördün abiserseriliğin günümüzdeki adına delikanlılık demişler)))) sendeki de o hesap)))
ne önemi var aga bizde bi gülün dikeni olduk de geçBeni yanlış tanımışsın abi
Kimmiş o şanslı kız 😱
kırık kalp iyidir adamı kendine getirirNe serseliğimi gördün abikalbimi kırıyorsun ben ve serserilik mi abi
Sözün bittiği an gerçektenkırık kalp iyidir adamı kendine getirir))))
herkese hayırlı cumalar ben kaçar))
Serserisin tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?