Polat Şaşmaz
Favori Üye
korkmana gerek yok 100 km öteden belli çok kötü alıcaz helede reklamdan sonra bitirirlerse çok çok kötü alıcak.Yarın korkarım reytingler kötü gelecek.
Birde reklamdan sonra biterse oha derim bakkorkmana gerek yok 100 km öteden belli çok kötü alıcaz helede reklamdan sonra bitirirlerse çok çok kötü alıcak.
ben beklerim valla vadi bu ne yapacağı belli olmaz 5 dkka geriden verip yine aynı yerdede reklama gidebilirBirde reklamdan sonra biterse oha derim bak![]()
aynen aga , yalnız bölüm beni derinden etkiledi bu kadar yapmacık bu kadar boş bir bölüm kaç zamandır görmemiştimIyiye iyi kötüye kötü
Geçen bölüm müthiş ti bu bölümde orta beklentilerin altında
Geçen haftaki müthiş bölüme çok az reytingler almıştık bu haftaki bölümün reytinglerini düşünemiyorum.korkmana gerek yok 100 km öteden belli çok kötü alıcaz helede reklamdan sonra bitirirlerse çok çok kötü alıcak.
Akif'e Polat özentisi sahneler yazmasına ve haddinden çok rol yazılmasına vuruyorduk evetSürekli Akif'e vuruyordunuz? Sanki reytinglerin düşmesinin sebebiymiş gibi.![]()
Bölüm burda biterse yazıklar olsun
Aga en kötü reytingimiz böyle olsun ama Kanal D çok diziye kıyıyor, sezon ortasında başka bir kanal bulamayız.Ya bırakın reyting meytingi efsane bölümler bile iyi alamadık ne bekliyonuz ki
Akif'li bölümler bu kadar kötü değildi. Polat'ın olmadığı zaman herkes Akif'e vuruyor ama ben onu bile aradım.Akif'e Polat özentisi sahneler yazmasına ve haddinden çok rol yazılmasına vuruyorduk evetAma bu bölüm o cüce Akif'i bile arattı
![]()
Kadir aga helal olsun aynen öyle olacak aynen öyle