Kurtlar Vadisi Pusu 240.Bölüm Fragmanı

biz de de liberalciler ulasalcılar gibi kanatlar var bizim farkımızda burda ortaya çıkıyor işte buna rağmen omuz omuzayız 😀
Ulusalci taraf siz oluyorsunuz galiba:)))))))

şu akif için bi kampanya başlatsak aslında işe yarar mı ciddi diyorum tüm resmi organlara topluca akın etsek bişeyler yapılması grekiyor göz göre göre nefret edilen bi isim vadide bu kadar ön planda olamaz
vadinin kötü karkaterleri bile birer fenomen efsane haline gelmişken akifin bu kadar sevilmemesinin nedenini araştırmaları gerek
aslında vadiyle ilgili tüm platformlarda bunu yayabiliriz
böyle bişey yapmamız lazım etkili olabilir

abi ne demek istediğimi anladın tabi ki biz bi tarafız işin eğlencesindeyim :D
Sana takiliyorum takasim:)))))

ah be şu ekip bozulmasaydı çömezlere kalmasaydık :(
10850211_1590720517812606_7342263584731849512_n.jpg

Aga eski Vadiciler gitti ya Onurlar Kvp-1905 ler bazi arkadaslar da ara ara giriyor :( Eskilerden ikimiz vardik darksall vardi Alemto kac kisi kaldi suraya bak
he ya hepsini çok özledim aga :( kvp-1905 le forum dışında da konuşuyorduk ama uzun zamandır o da yok unuttum resmen :(

Herşey senaryoda bitiyor.. Akif karakterini düzgün yazsalar kimse bu karaktere bu kadar takmaz.. ama malesef biz yazdıkca Akif karakterinde ki saçmalıklar artıyor.. herkez yerini bilse bu kadar eleştiri yapılmaz.

Tapatalk 2

Herşey senaryoda bitiyor.. Akif karakterini düzgün yazsalar kimse bu karaktere bu kadar takmaz.. ama malesef biz yazdıkca Akif karakterinde ki saçmalıklar artıyor.. herkez yerini bilse bu kadar eleştiri yapılmaz.

Tapatalk 2
aynen aga bizde bunu söylüyoruz mesala ben akifi bu sezonun başında gerçekten sevmeye başlamıştım ama 2 bölüm sonra yine adamı uçurdular

he ya hepsini çok özledim aga :( kvp-1905 le forum dışında da konuşuyorduk ama uzun zamandır o da yok unuttum resmen :(
Biz onla benim ilk yillarda sık sık siyasi tartismaya girerdik sen araya girer baristirirdin hala aklimda. Alemto,sen ben forum disinda ki konuşmalar efsanedir zaten hoca falan hatirladin mi :F Xantierin de müzikleri kaldi bir türkü paylasamadi gitti

aynen aga bizde bunu söylüyoruz mesala ben akifi bu sezonun başında gerçekten sevmeye başlamıştım ama 2 bölüm sonra yine adamı uçurdular

Evet.. bende bu sezon için Akif karakterinden çok umutluydum.. karakter bu sezon yerine oturur dedim ama dahada kötü bir hal aldı.. Polat ve Erhan herkezden bir adım önde gelir.. fakat şuan Akif, Pusat, Cahit birer başrol olup kendi yollarında ilerliyorlar. Yılların Erhan'ı KGT bekçisi olmuş.. Polat Alemdar ise ortada yok..

Tapatalk 2

Polat ve Memati dışında ben bir efsane göremiyorum. Gördük Abdulhey'i Beyaz Karanfil dizisinde. :)
aga ben adamların kişiliklerinden değil karakter efsaneliklerinden bahsediyorum kaldıki orda tek bi karaktersiz var oda abdülhey memati 2 sezon boyunca ayrılmak istediğini senaristlere söylemişti diğerleri gibi birden toz olmadı hiç olmazsa

ciddi olacağını zaannetmiyorum

aga haklsın da biz karekterden bahsediyoruz ali buhara nın adamlığına bir lafımız yok
Polat ve Memati'yi bir kenara koyduğumu söylemiştim. Diğer hepsinin yeri dolar ama bana göre Memati'nin yeri hala boş. Memati diziden ayrılmadan önce 15 hatta memoşun cenazesinde 17 alıp Fatmagül'ün Suçu Ne'yi geçmiştik. :)