Kurtlar Vadisi Pusu 240.Bölüm Fragmanı

Belki kizacaksiniz ama benim pek bir beklentim yok bölümden.. simdiden yorum yapmak olmaz ama bence 238 ve 239 benzeri bölüm bekliyorum.. fragmanda ki olaylar bölümün sonuna dogru gelisecektir yine.. ilk 60 dakikadan ben birsey beklemiyorum.. Polat'in yürüdügü sahnede Erhan Polat'in yaninda olmasi lazimken Akif ve Cahit sag ve sol kolu gibi yaninda saf tutmus.. buna benzer ufak ayrintilar isin tüm sihirini bozuyor bence.. Akif ile Pusat'i birer Abdülhey ve Memati yaptiklar ya.. helal olsun. Dizide daha yeni sayilan Timur ve Yasin bile daha güzel dururdu bu yürüyüs sahnesinde..
İşte budur .duygularima tercuman oldun .cok saol

Belki kizacaksiniz ama benim pek bir beklentim yok bölümden.. simdiden yorum yapmak olmaz ama bence 238 ve 239 benzeri bölüm bekliyorum.. fragmanda ki olaylar bölümün sonuna dogru gelisecektir yine.. ilk 60 dakikadan ben birsey beklemiyorum.. Polat'in yürüdügü sahnede Erhan Polat'in yaninda olmasi lazimken Akif ve Cahit sag ve sol kolu gibi yaninda saf tutmus.. buna benzer ufak ayrintilar isin tüm sihirini bozuyor bence.. Akif ile Pusat'i birer Abdülhey ve Memati yaptiklar ya.. helal olsun. Diziye daha yeni sayilan Timur ve Yasin bile daha güzel dururdu bu yürüyüs sahnesinde..
aga bizim gibi eski vadiciler bu detaylara dikkat eder seni tebrik ediyorum
bende yürüyüş sahnesini durdurup ustanın sağ ve soluna baktım sağında cahit solunda akif var akifin yanında erhan var
gerçekten sinir bozucu erhanı böyle dünkü bebelerin gerisine atmaları sinir bozucu ama yapacak bişey yok kabul etmek zorundayız
yok be aga ne memati abdülü onların yerini hiçbiri tutamaz
ama pusat eleştirilerin yersiz pusat sevilen bi isim ve çakırın oğlu neticesinde

Belki kizacaksiniz ama benim pek bir beklentim yok bölümden.. simdiden yorum yapmak olmaz ama bence 238 ve 239 benzeri bölüm bekliyorum.. fragmanda ki olaylar bölümün sonuna dogru gelisecektir yine.. ilk 60 dakikadan ben birsey beklemiyorum.. Polat'in yürüdügü sahnede Erhan Polat'in yaninda olmasi lazimken Akif ve Cahit sag ve sol kolu gibi yaninda saf tutmus.. buna benzer ufak ayrintilar isin tüm sihirini bozuyor bence.. Akif ile Pusat'i birer Abdülhey ve Memati yaptiklar ya.. helal olsun. Dizide daha yeni sayilan Timur ve Yasin bile daha güzel dururdu bu yürüyüs sahnesinde..
yok aga ne kızması endişelerinde ve tespitlerinde haklsın zaten fragman gayet sıradan olmuş ben fragmandan bağımsz olarak bölümün güzel olacağını düşünüyorum

Bence safiyeyi şu adını hatırlayamadığım profesör kaçırdı. Çünki cahit ona hesap soruyor fragmanda ve profesör cahiti de tuzağa gönderiyor. Tilki bence bu bölüm 5 dakika gibi belki görünür.

Hanedanların tahtlarını yerle bir edicez!
Polat Alemdar; Cahit-Erhan-Akif-Pusat-Zülfikar Ağa
o yürüyüş sahnesinde bu fragman müziği çalmalı müthiş yakışır
Sokaklardan Holdinglere kadar her alana hakim olacaz
Misyonumuz hanedanları yok etmek
Vizyonumuz yeni bir hanedan kurmak!
cahit ve safiyeyi brandon mı kaçırmış yoksa tilki mi İnşallah tilkidir :D
ustanın son hali iskenderin mekanındaki haline çok benziyor tişört falan
ustanın karizmasının yine müthiş olduğunu söylemeden geçemeyecem

V2 fragmanına hazır olun beyler

@papuleoo @Yasin93 @34rcp44 @china_shangai @batuhankaralar
konudaki arkadaşlar diliniz tutuldu demi fragman karşısında ee vadi adamı böyle yapar :D
efsane ötesi bi bölüme hazır olalım cidden perşembe yer yerinden oynayacak müthiş!
Aga bölüm süper olacak gibi duruyor. Özellikle 241.bölüm vadi için milad olacak inşallah.

raskoln öyle hemen ölmez adamın sahneleri bomba ona laf yok :D akife bin çeker raskoln bu tartışılmaz bi gerçek
Akif dizide daha çok oyuncu eskitir demedi deme. :)

Deli Hüsnü'nün de ağzı bi zamanlar güzel laf yapıyordu ama bak ortadan kayboldu. Sürekli çafçaflı kelimeler bulamazlar Raskoln'e. Hem bu işlerin özlü sözlerin babası Abidin'di o da sizlere ömür.

Aga sana katılıyorum polat ustanın yanında cahit ve erhan olmalıydı. Akif de pusatın yanında olsa süper olurdu. Ayrıca yasin karakteri de dediğin gibi ekibe alınsa süper olur.

beyler yasin daha kaç bölüm oldu gireli diziye bi durun yasinin sırası da gelecek
timur zaten ustanın yanında olacaktır bakmayın burda olmadığına

nasıl fragman beklendiği gibi bomba ama demi abi ne diyorsun bomba değil mi :d @china_shangai

daha bunun v2 si var bekleyin yarın yada diğer gün v2 süprizi olabilir

yav Allah Allah abi ne istiyon cahitten adam iyi işte :D akifle aynı kefeye koyma be abi cahitin seveni çok fazla
Ben sevmiyorum ama ne yapabilirim ki :)bidaha kalin harflerle yaziyorum o iki rol yapma kabizi vadinin basrol oyuncusu olamaz olabilemez:) ne yazik ki iki sezondur bizlere bunu yedirmeye calisiyorlar ama artik yemezler-:)

B466AT7CEAEMWtu.jpg

aga sende yine diğer tarafa kaymaya başladın aman diyim :D v2 çıkar belki öyle deme çıkarsa süper olur ama :D
yok aga ben fragmana sıradan diyorum bölüm bomba olacak o belli etti kendini :D yalnız sen v2 yi falan unut aga o iş olmaz söyliyim