- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
Yüriiii git. Seninki kafasına mı sıkıyor napıyor, ölsede kurtulsak.cahiti severiz de akif için aynı şeyleri söyleyemeyeceğiz![]()
Yüriiii git. Seninki kafasına mı sıkıyor napıyor, ölsede kurtulsak.cahiti severiz de akif için aynı şeyleri söyleyemeyeceğiz![]()
İşte budur .duygularima tercuman oldun .cok saolBelki kizacaksiniz ama benim pek bir beklentim yok bölümden.. simdiden yorum yapmak olmaz ama bence 238 ve 239 benzeri bölüm bekliyorum.. fragmanda ki olaylar bölümün sonuna dogru gelisecektir yine.. ilk 60 dakikadan ben birsey beklemiyorum.. Polat'in yürüdügü sahnede Erhan Polat'in yaninda olmasi lazimken Akif ve Cahit sag ve sol kolu gibi yaninda saf tutmus.. buna benzer ufak ayrintilar isin tüm sihirini bozuyor bence.. Akif ile Pusat'i birer Abdülhey ve Memati yaptiklar ya.. helal olsun. Dizide daha yeni sayilan Timur ve Yasin bile daha güzel dururdu bu yürüyüs sahnesinde..
aga bizim gibi eski vadiciler bu detaylara dikkat eder seni tebrik ediyorumBelki kizacaksiniz ama benim pek bir beklentim yok bölümden.. simdiden yorum yapmak olmaz ama bence 238 ve 239 benzeri bölüm bekliyorum.. fragmanda ki olaylar bölümün sonuna dogru gelisecektir yine.. ilk 60 dakikadan ben birsey beklemiyorum.. Polat'in yürüdügü sahnede Erhan Polat'in yaninda olmasi lazimken Akif ve Cahit sag ve sol kolu gibi yaninda saf tutmus.. buna benzer ufak ayrintilar isin tüm sihirini bozuyor bence.. Akif ile Pusat'i birer Abdülhey ve Memati yaptiklar ya.. helal olsun. Diziye daha yeni sayilan Timur ve Yasin bile daha güzel dururdu bu yürüyüs sahnesinde..
yok aga ne kızması endişelerinde ve tespitlerinde haklsın zaten fragman gayet sıradan olmuş ben fragmandan bağımsz olarak bölümün güzel olacağını düşünüyorumBelki kizacaksiniz ama benim pek bir beklentim yok bölümden.. simdiden yorum yapmak olmaz ama bence 238 ve 239 benzeri bölüm bekliyorum.. fragmanda ki olaylar bölümün sonuna dogru gelisecektir yine.. ilk 60 dakikadan ben birsey beklemiyorum.. Polat'in yürüdügü sahnede Erhan Polat'in yaninda olmasi lazimken Akif ve Cahit sag ve sol kolu gibi yaninda saf tutmus.. buna benzer ufak ayrintilar isin tüm sihirini bozuyor bence.. Akif ile Pusat'i birer Abdülhey ve Memati yaptiklar ya.. helal olsun. Dizide daha yeni sayilan Timur ve Yasin bile daha güzel dururdu bu yürüyüs sahnesinde..
raskoln öyle hemen ölmez adamın sahneleri bomba ona laf yokYüriiii git. Seninki kafasına mı sıkıyor napıyor, ölsede kurtulsak.![]()
Aga bölüm süper olacak gibi duruyor. Özellikle 241.bölüm vadi için milad olacak inşallah.Hanedanların tahtlarını yerle bir edicez!
Polat Alemdar; Cahit-Erhan-Akif-Pusat-Zülfikar Ağa
o yürüyüş sahnesinde bu fragman müziği çalmalı müthiş yakışır
Sokaklardan Holdinglere kadar her alana hakim olacaz
Misyonumuz hanedanları yok etmek
Vizyonumuz yeni bir hanedan kurmak!
cahit ve safiyeyi brandon mı kaçırmış yoksa tilki mi İnşallah tilkidir
ustanın son hali iskenderin mekanındaki haline çok benziyor tişört falan
ustanın karizmasının yine müthiş olduğunu söylemeden geçemeyecem
V2 fragmanına hazır olun beyler
@papuleoo @Yasin93 @34rcp44 @china_shangai @batuhankaralar
konudaki arkadaşlar diliniz tutuldu demi fragman karşısında ee vadi adamı böyle yapar
efsane ötesi bi bölüme hazır olalım cidden perşembe yer yerinden oynayacak müthiş!
Akif dizide daha çok oyuncu eskitir demedi deme.raskoln öyle hemen ölmez adamın sahneleri bomba ona laf yokakife bin çeker raskoln bu tartışılmaz bi gerçek
Aga sana katılıyorum polat ustanın yanında cahit ve erhan olmalıydı. Akif de pusatın yanında olsa süper olurdu. Ayrıca yasin karakteri de dediğin gibi ekibe alınsa süper olur.Belki kizacaksiniz ama benim pek bir beklentim yok bölümden.. simdiden yorum yapmak olmaz ama bence 238 ve 239 benzeri bölüm bekliyorum.. fragmanda ki olaylar bölümün sonuna dogru gelisecektir yine.. ilk 60 dakikadan ben birsey beklemiyorum.. Polat'in yürüdügü sahnede Erhan Polat'in yaninda olmasi lazimken Akif ve Cahit sag ve sol kolu gibi yaninda saf tutmus.. buna benzer ufak ayrintilar isin tüm sihirini bozuyor bence.. Akif ile Pusat'i birer Abdülhey ve Memati yaptiklar ya.. helal olsun. Dizide daha yeni sayilan Timur ve Yasin bile daha güzel dururdu bu yürüyüs sahnesinde..
Aga fragman da motorcuya kafa atan raskoln reis değil mi? Ben çok benzettimraskoln öyle hemen ölmez adamın sahneleri bomba ona laf yokakife bin çeker raskoln bu tartışılmaz bi gerçek
Bu diziden akifle cahit ciktigi zaman deve kesecem deve)))))))
tabi sen de biliyon bu dediğinin olmayacağını ondan iddiayı büyük tutuyon devede keserim dersin fil de keserim dersinBu diziden akifle cahit ciktigi zaman deve kesecem deve)))))))
aga hiç sanmam v2 yi falan nerden çıkardınız siz adamlar 1 ni zar zor yayınlıyo zatennasıl fragman beklendiği gibi bomba ama demi abi ne diyorsun bomba değil mi@china_shangai
daha bunun v2 si var bekleyin yarın yada diğer gün v2 süprizi olabilir
Ben sevmiyorum ama ne yapabilirim kiyav Allah Allah abi ne istiyon cahitten adam iyi işteakifle aynı kefeye koyma be abi cahitin seveni çok fazla
aga sende yine diğer tarafa kaymaya başladın aman diyimaga hiç sanmam v2 yi falan nerden çıkardınız siz adamlar 1 ni zar zor yayınlıyo zaten
yok aga ben fragmana sıradan diyorum bölüm bomba olacak o belli etti kendiniaga sende yine diğer tarafa kaymaya başladın aman diyimv2 çıkar belki öyle deme çıkarsa süper olur ama
![]()
V2 ne? İkinci fragmanı mı çıkacakmış?aga sende yine diğer tarafa kaymaya başladın aman diyimv2 çıkar belki öyle deme çıkarsa süper olur ama
![]()