Kurtlar Vadisi Pusu 240.Bölüm Fragmanı

Allahım Yarabbim ya şu Akife bakar mısınız oyunculuk 0. Ulan yılların Erhanı varken Akif niye konur sol kola ki ?
Fragmana gelirsek süper bir fragman olmuş İnşallah özlediğimiz Vadi geri gelir

şu adamda ki karizma çok fena ya millet yaşlandıkça çöker necati abi yaşlandıkça karizmasına karizma katıyor Maşallah diyelim

Allahım Yarabbim ya şu Akife bakar mısınız oyunculuk . Ulan yılların Erhanı varken Akif niye konur sol kola ki ?
Fragmana gelirsek süper bir fragman olmuş İnşallah özlediğimiz Vadi geri gelir
vadi zaten müthiş aga geri gelecek bieşy yok vadi her zaman çizgisini korur NET

V2 ne? İkinci fragmanı mı çıkacakmış?
aga set resimlerinde versiyon 1 yazıyodu burdan v2 çıkacak anlamı çıkarttık ama belli olmaz

B466AT7CEAEMWtu.jpg

yok aga ben fragmana sıradan diyorum bölüm bomba olacak o belli etti kendini :D yalnız sen v2 yi falan unut aga o iş olmaz söyliyim
işte aga bu sahnede erhan la akif yer değiştirseydi on numara olurdu herkes haddini bilicek torpil olurda bukadarı fazla ya gerçekten o adamı görünce yeminlen moralim bozuluyo şu adamı artık şişirmeyin ey senaristler vede necati abi.

bunlar beni verem edecek ha :bhr: sezonun yarısı bitti nerdeyse hala fragmandaki müziği bir değiştirmediler cidden enteresan yıllardır böylesini vadide hiç görmemiştim

vadi zaten müthiş aga geri gelecek bieşy yok vadi her zaman çizgisini korur NET
Kabul et aga 11.sezonla birlikte biraz bozuldu ben eski tadı kaybettim geçen sezon bu sezon güzel başladı Necati abinin kazası nedeniyle senaryo durdu şimdi yenıden işleve geçti searyo. İnşallah bu sene ki senaryoyla o eski tadı alırız

Hengi set resimlerine. Fragmanda 240 bölüm fragmanı yazıyor. 1-2 yazmıyor. :)

Bu çıkmayacağı anlamına gelmez tabi. Arada yapıyorlar böyle sürpriz. :)
Bekle aga atavcam

işte aga bu sahnede erhan la akif yer değiştirseydi on numara olurdu herkes haddini bilicek torpil olurda bukadarı fazla ya gerçekten o adamı görünce yeminlen moralim bozuluyo şu adamı artık şişirmeyin ey senaristler vede necati abi.
evet kuşkusuz hepimiz için en zevk aldığımız sahne olacaktır işte bu akif i oraya koymaları sahnenin bütün büyüsünü bozuyor ama idare edicez artık akif i kabullnecez elden geen birşey yok

Dikkatlerden Kaçmasın (Kanal A da ki Haberler Gibi Oldu :D)

Fragmanda yazete logosu kaldırılmış :( Bu fragmanla beraber artık yazetenin logosunu göremiyoruz ama Pana Film logosu harika

şu akif için bi kampanya başlatsak aslında işe yarar mı ciddi diyorum tüm resmi organlara topluca akın etsek bişeyler yapılması grekiyor göz göre göre nefret edilen bi isim vadide bu kadar ön planda olamaz
vadinin kötü karkaterleri bile birer fenomen efsane haline gelmişken akifin bu kadar sevilmemesinin nedenini araştırmaları gerek
aslında vadiyle ilgili tüm platformlarda bunu yayabiliriz
böyle bişey yapmamız lazım etkili olabilir

Ne olmmmm diger taraf sagcilar solcular gibi :)))))))biz bir tarafiz :) ayrimcilik yapmayalim lutfen:)))))))
abi ne demek istediğimi anladın tabi ki biz bi tarafız işin eğlencesindeyim :D

Yalnız agalar uzun zaman sonra ilk defa bilgisayarın başından yazıyorum da eski hava geldi bana ya :D Arada saçma yorumlar yapmayız + 1000 mesaj bile gelebilir benden ama üşeniyorum geçmeye telefon yetiyor bana benim için masaüstü bilgisayar devri kapandı

şu akif için bi kampanya başlatsak aslında işe yarar mı ciddi diyorum tüm resmi organlara topluca akın etsek bişeyler yapılması grekiyor göz göre göre nefret edilen bi isim vadide bu kadar ön planda olamaz
vadinin kötü karkaterleri bile birer fenomen efsane haline gelmişken akifin bu kadar sevilmemesinin nedenini araştırmaları gerek
aslında vadiyle ilgili tüm platformlarda bunu yayabiliriz
böyle bişey yapmamız lazım etkili olabilir
Twitterda bir hastagh açsak Vadi forumu bizim forum ve diğer Akife irrite olanlar birleşsek günlerce tt yapabiliriz ama kaale alırlar mı bilmiyorum

biz de de liberalciler ulasalcılar gibi kanatlar var bizim farkımızda burda ortaya çıkıyor işte buna rağmen omuz omuzayız 😀
vadi farkı de geççççççç :D

Twitterda bir hastagh açsak Vadi forumu bizim forum ve diğer Akife irrite olanlar birleşsek günlerce tt yapabiliriz ama kaale alırlar mı bilmiyorum
tt yi mt yi geç onun dışında resmi organları yorum yağmuruna tutsak daha etkili olur
buna cidden yapabiliriz ama dur zamanı gelecek

usta karizmasıyla yine fırtına estirecek haftayada kasırga geliyor demedi demeyin

Forum İstatistikleri

Konular
176,274
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak