Kurtlar Vadisi Pusu 239.Bölüm Yorumları

vadiyi izlerken kendini kaybeden adam :A

B4Cgmv0IgAIORuK.jpg
Hahaha :F

bölüm müthiş gidiyor beğenmeyenler ne bekliyolar gerçekten anlamıyorum aksiyon var senaryo süper
karakterler coşturuyor tilki raskoln :D
pusatlar baltazarlar ne istiyorsunuz harbiden merak ediyorum bölüm süper valla ben çok beğendim

her bölüm üstüne koyarak gidiyoruz bu polat süha konuşmaları tam bizim konularımız yakıncağ ve sömürgecilik tarihi derslerinde aynı bunları görüyoruz benim için müthiş oluyor keşke ayrı bi şekilde sadece bu konuşmaların olduğu bi ders falan verseler harika

mete aymar da hala ölmediğini gösterdi

şimdi meydan muharebesi var ve sonra büyük süpriz tahminim abdülhey :D

yav bu ne 6 sayfa olmuş kimse yazmıyor :D ama bişey de diyemiyorum çünkü bende bölüm bitene kadar tv ye odaklanıyorum gözümü ayırmadan izliyorum :D

ve meydan savaşı başlıyorrrrrrrr

bölüm müthiş gidiyor beğenmeyenler ne bekliyolar gerçekten anlamıyorum aksiyon var senaryo süper
karakterler coşturuyor tilki raskoln :D
pusatlar baltazarlar ne istiyorsunuz harbiden merak ediyorum bölüm süper valla ben çok beğendim

her bölüm üstüne koyarak gidiyoruz bu polat süha konuşmaları tam bizim konularımız yakıncağ ve sömürgecilik tarihi derslerinde aynı bunları görüyoruz benim için müthiş oluyor keşke ayrı bi şekilde sadece bu konuşmaların olduğu bi ders falan verseler harika

mete aymar da hala ölmediğini gösterdi

şimdi meydan muharebesi var ve sonra büyük süpriz tahminim abdülhey :D

yav bu ne 6 sayfa olmuş kimse yazmıyor :D ama bişey de diyemiyorum çünkü bende bölüm bitene kadar tv ye odaklanıyorum gözümü ayırmadan izliyorum :D
Aga Abdulhet değil set Vadisi acikladi :(

Kurtlar Vadisi'nde tam 4 yıl sonra KURU SIKI silah kullanıldı işte bu ne sitersek oluyor süperrrrr

sahne müthiş çekilmiş işte bu ya reytingler tavan yaptı bu sahnede kesin :D

ve şimdide sagir şovvvv

Pusat'ın yanındaki elemana ne oldu ya ölmesin :(
miran ölmedi aga

sagir akifi alt etti adamım benim :D

Kurtlar Vadisi'nde tam 4 yıl sonra KURU SIKI silah kullanıldı işte bu ne sitersek oluyor süperrrrr

sahne müthiş çekilmiş işte bu ya reytingler tavan yaptı bu sahnede kesin :D

ve şimdide sagir şovvvv

miran ölmedi aga

sagir akifi alt etti adamım benim :D
Aga bölüm sonunda Abdülhey çıkmayacak maalesef gördün mü ?

söylemeden edemicem raskoln süpersin ya adamın hikayesi manyaktı gülme krizine girdim yok böyle bi karakter :D