ve aleykumselam aga sende selam söyle her zaman heryerde herşey vadimiz için@34rcp44 aga bizim sayfanin admini tuyolarin için sana cok teşekkür etti selami var![]()
Meselabu bölümün özelliklede ilk reklamdan sonra akıp gitmesinin yegane sebebi müzikler özellikle bu bölüm gökhan kırdar müzik şov yaptı çok fazla eski müzik kullandı kullandığı müziklerde sahnelere cuk oturdu , gökhan kırdar ı bu sektörde tek geçerim , yalnız zamanı gelsin bölüm eleştirilerimi yapacam bazı tehlikeli sayılabilecek durumlar hissedyor gibiyim
aga lisede olsam takmazdım o devirler geride kaldı artık neyse ki sınav 1 de yarın yoksa gerçi cuma falan yine çalışamayacam ama olsun 1 kez baksam idare eder sonuçlar alırım heralde
olm sen manyakmısın niye tırnak uzatıyosun Allah Allah tiksinmedin mi hiç kendindenmüslüman adama öyle şeyler yakışmaz ki insan rahatsız olur ya ilginç ilginç
artık sana şaşırmıyorum aga herşey normal geliyor![]()
hahahah @Polat Şaşmaz sana ojelerimden birisini vereyimmi cnmYok aga Agustosta en son kesmistim sonra kesmedim kaldi bende keseeye karar verdimNitekim kirilana kadar sonra ucundan kestim bu aksam %80 i gitti
![]()
Uzattik dediysek oyle değil ucundan kesiyoruz arada. deriyi geçmiyor yani o kadar da değil
ver ver sürsün
gereksiz sahneden kasıt ne reytigne göre yorum yapılmaz@batuhankaralar Vadi hakkında gereksiz sahneler yazılmış diyorsun kusura bakma da ben hiç gereksiz sahne bulamadım.Herşey aksiyon değildir bu bölümü de beğenmeyen de @takas gibi diyeyim gitsin çizgifilm izlesin bu bölümde tama akif sahneleri vardı ama pek sırıtmadı bence birkaç sahne ve yürüyüş dışında
İlla devamlı aksiyon olsun diyorlar zaten Vadi aksiyonlu gidiyor dediğim gibi bu bölüm çok çok süperdi.Sadece Tilki der susarım.gereksiz sahneden kasıt ne reytigne göre yorum yapılmaz
eleştirdiğim nokta düne dair ilk 30-35 dakkanın durgun olmasıydı ama çok bi durgunluk değil bu harika diyaloglar ve müthiş bi senaryo var ortada
bu diyalogları bölüme yayarak sunmaları lazım peş peşe 30 dakka olunca sıkılır millet anlayamaz herkes bu konuları
hadi bu kısmı eleştir ama sonrasında heycan 1 an olsun durmadı bu reytinglerin sorumlusu vadi olamaz
aaa dün ben vadiyi televizyondan izleyemedim forumda ve vadi konusunda olamadım oyüzdenBugun beni ff de trend topige tasiyan butun arkadaslara sonsuz tesekkurler cok naziksiniz ayni zamanda da cok iyisiniz beni cok mahcup ettiniz ben bu ilgi ve alakayi hak edecek ne yaptimallah hepinizden razi olsun @papuleoo @takas @34rcp44 @Maskeli Fedai -KADİR- @kvp-medya @Polat Şaşmaz @Master.1000 @cookies @vadikızı
Olsun ablacim ne geregi vardi cok naziksin jestin icin tesekkur ederimaaa dün ben vadiyi televizyondan izleyemedim forumda ve vadi konusunda olamadım oyüzden
ama bende şimdi yapayım abiciğim geç olsun güç olmasın
[HASHTAG]#abilerinabisichinashangai[/HASHTAG]