Kurtlar Vadisi Pusu 238.Bölüm Yorumları

bu bölümün özelliklede ilk reklamdan sonra akıp gitmesinin yegane sebebi müzikler özellikle bu bölüm gökhan kırdar müzik şov yaptı çok fazla eski müzik kullandı kullandığı müziklerde sahnelere cuk oturdu , gökhan kırdar ı bu sektörde tek geçerim , yalnız zamanı gelsin bölüm eleştirilerimi yapacam bazı tehlikeli sayılabilecek durumlar hissedyor gibiyim

bu bölümün özelliklede ilk reklamdan sonra akıp gitmesinin yegane sebebi müzikler özellikle bu bölüm gökhan kırdar müzik şov yaptı çok fazla eski müzik kullandı kullandığı müziklerde sahnelere cuk oturdu , gökhan kırdar ı bu sektörde tek geçerim , yalnız zamanı gelsin bölüm eleştirilerimi yapacam bazı tehlikeli sayılabilecek durumlar hissedyor gibiyim
Mesela

aga lisede olsam takmazdım o devirler geride kaldı artık neyse ki sınav 1 de yarın yoksa gerçi cuma falan yine çalışamayacam ama olsun 1 kez baksam idare eder sonuçlar alırım heralde :(

olm sen manyakmısın niye tırnak uzatıyosun Allah Allah tiksinmedin mi hiç kendinden :D müslüman adama öyle şeyler yakışmaz ki insan rahatsız olur ya ilginç ilginç
artık sana şaşırmıyorum aga herşey normal geliyor :D
Yok aga Agustosta en son kesmistim sonra kesmedim kaldi bende keseeye karar verdim :D Nitekim kirilana kadar sonra ucundan kestim bu aksam %80 i gitti :(
hahahah @Polat Şaşmaz sana ojelerimden birisini vereyimmi cnm :F:F:F

@batuhankaralar Vadi hakkında gereksiz sahneler yazılmış diyorsun kusura bakma da ben hiç gereksiz sahne bulamadım.Herşey aksiyon değildir bu bölümü de beğenmeyen de @takas gibi diyeyim gitsin çizgifilm izlesin bu bölümde tama akif sahneleri vardı ama pek sırıtmadı bence birkaç sahne ve yürüyüş dışında

@batuhankaralar Vadi hakkında gereksiz sahneler yazılmış diyorsun kusura bakma da ben hiç gereksiz sahne bulamadım.Herşey aksiyon değildir bu bölümü de beğenmeyen de @takas gibi diyeyim gitsin çizgifilm izlesin bu bölümde tama akif sahneleri vardı ama pek sırıtmadı bence birkaç sahne ve yürüyüş dışında
gereksiz sahneden kasıt ne reytigne göre yorum yapılmaz
eleştirdiğim nokta düne dair ilk 30-35 dakkanın durgun olmasıydı ama çok bi durgunluk değil bu harika diyaloglar ve müthiş bi senaryo var ortada
bu diyalogları bölüme yayarak sunmaları lazım peş peşe 30 dakka olunca sıkılır millet anlayamaz herkes bu konuları
hadi bu kısmı eleştir ama sonrasında heycan 1 an olsun durmadı bu reytinglerin sorumlusu vadi olamaz

gereksiz sahneden kasıt ne reytigne göre yorum yapılmaz
eleştirdiğim nokta düne dair ilk 30-35 dakkanın durgun olmasıydı ama çok bi durgunluk değil bu harika diyaloglar ve müthiş bi senaryo var ortada
bu diyalogları bölüme yayarak sunmaları lazım peş peşe 30 dakka olunca sıkılır millet anlayamaz herkes bu konuları
hadi bu kısmı eleştir ama sonrasında heycan 1 an olsun durmadı bu reytinglerin sorumlusu vadi olamaz
İlla devamlı aksiyon olsun diyorlar zaten Vadi aksiyonlu gidiyor dediğim gibi bu bölüm çok çok süperdi.Sadece Tilki der susarım.

10177483_744806608902429_8594937878757201115_n.jpg

Bölümü beğenmedim.. Akif'e yapılan tüm eleştiriler bu bölümle birkez daha doğrulanmış oldu.. bu adam bu bölümde iyice patron havasına koyulmuş.. Erhan'ı da adamı yapmışlar.. zaten ismi ile hitap etmesiyle kendisini daha da battırdı.. adam Abdülhey'e de zamanında ismi ile hitap ediyordu.. bölümü çok uzatmışlar yine.. 127 dakika rekoru hayırlı olsun.. tabi bölüm uzun olunca olaylarda ilerlemek bilmiyor.. banka işlemi nerdeyse bütün bölümü aldı.. soygun sahnesi olmamış.. ben bir heycan alamadım. Aynur'a senaryosu da gereksiz olmuş bence.. daha etkili birşey olabilirdi.. bence Sagir'in karizmasını çizmekten başka bir etki yapmadı.. maksat Akif'i oynatmak ise, daha güzel şeyler bulunsun.. Andy Garcia'da RTÜK kurbanı oldu.. sansür saçmalığına geri döndük. Erhan, Arif karakterleri ofiste çürütülüyor.. Tilki son sahnede bölüme damgasını vurdu.. bu adam çok farklı gerçekten. Korkuyorum böyle bir efsaneyi saçma bir şekilde harcayacaklar.. umarım adam yine imzasını atıp gider.. yoksa Pusat'a yada Akif'e öldürecekler bu adamı. Bayrak sahnesi ve hanedanlar konuşması bölümün en etkili sahnelerinden di.. beklentinin altında oldu benim için.

Tapatalk 2

şu akifi ne yapacaz bilmiyorum adam baş belası oldu kimse sevmiyor işte ya figuran durumuna getirin ya da öldürün akifin vadide miladı yok

Bugun beni ff de trend topige tasiyan butun arkadaslara sonsuz tesekkurler cok naziksiniz ayni zamanda da cok iyisiniz beni cok mahcup ettiniz ben bu ilgi ve alakayi hak edecek ne yaptim :) allah hepinizden razi olsun @papuleoo @takas @34rcp44 @Maskeli Fedai -KADİR- @kvp-medya @Polat Şaşmaz @Master.1000 @cookies @vadikızı
aaa dün ben vadiyi televizyondan izleyemedim forumda ve vadi konusunda olamadım oyüzden
ama bende şimdi yapayım abiciğim geç olsun güç olmasın :kiki::kiki::kiki:
[HASHTAG]#abilerinabisichinashangai[/HASHTAG]

aaa dün ben vadiyi televizyondan izleyemedim forumda ve vadi konusunda olamadım oyüzden
ama bende şimdi yapayım abiciğim geç olsun güç olmasın :kiki::kiki::kiki:
[HASHTAG]#abilerinabisichinashangai[/HASHTAG]
Olsun ablacim ne geregi vardi cok naziksin jestin icin tesekkur ederim:)

Yorumu biraz gec yapiyorum sanki ama yorum yorumdur :) 238. Bölüm gayet güzeldi... Akif'in Aynur'a yi kurtarma sahnesi, Tilki'nin bank soygunu, Fehmi'nin mezar ziyareti ve pusuya düsmesi yani Bölüm genel olarak aksiyon dolu ve heyecanli gecti. Mac olmasa Total de cift haneli rakamlari görüp AB de zirveyi alabilirdi... Bu haftaki Bölümde bunun kadar iyi olursa AB de zirve yeniden gelecektir