Kurtlar Vadisi Pusu 238.Bölüm Yorumları

reklam sonrası muazzam bi bölüm izledik aslındareklam öncesi de süper mesajlar ve diyaloglar yer aldı ancak bu konuşmaları çok çok az kişi anlayabilir anlamayanlar için sıkıcı oldu biraz ve çok uzudu sanki ara ara yapmalılar
amma reklamdan sonra efsane oldu hele o tilki sahneleri harbiden bitirdi beni
adam gerçek bi efsane ya hiçbir işi sıradan olmuyor aynı eski vadi 86.bölüm binadan kaçış sahnesini hatırlattı bana o zamanlar daha ufaktım ve hep ordan nasıl çıktığını merak etmiştim benim için bi efsane olarak kalmıştı o sahne hala unutamam o bölümü

bu banka sahnesi de o sahneyi hatırlattı gerçekten mükemmel ötesi yazılmış kurgulanmış çekilmiş ve süper ötesi oyunculuğuyla tilkinin resitalini izledik
bu adam cidden yıllarca harcanmış yav böylesine harika bir oyuncu anca vadiyle konuşulurken saçma sapan isimler oyuncu oluyor adalet mi bu be

agalar peşinen söyliyim kimse yarın reytinglere bakmasın yarın bizim için hezimet sonuçları olacak @takas @Polat Şaşmaz @china_shangai
ya yemişim reytingini aga adamlar daha ne yapsın ötesi mi var

şu çekim kalitesi hangi dizide var bana bunu söylesenize inanılmaz bi kalite var vadide hiçbir Türk dizisiyle kıyaslanamayacak derecede kaliteli çekim yapılıyor
senaryoya büyük emek harcanmasını takdir ediyorum ayrıntılara kadar iniliyor ama sıkıcı sahne yazmamaya özen göstersinler şu fehminin konuşma sahneleri çok uzuyor sanki

vadide oyuncu olsam tilkinin sahnelerini kıskanırdım adama kusursuz ve müthiş sahneler yazılıyor sanki özel olarak :D

Bölüm var sezonun en güzel bölümüydü açık ve net.Heyecanıyla gizemiyle falan on numaraydı.Heyecan hareket hiç durmadı.İşte özlediğim Vadi bu be yine eskisi gibi ayakta izledim işte böyle bölümler istiyoruz.Hanedanlar konusuna tam anlamıyla giriş yapıldı.Amonun sahneleri zaten harika.Tilkiye de ayrı parantez açmak lazım adamı rezil ettiler dediler on numara senaryo yazıldı.Bu adamın ne yapacağı hiç belli olmaz.Müthiş bir oyuncu yaşayan efsane

o değilde amk gazetesi vadiye sponsor olmuş heralde reklam bombardımanına tuttular gazete alma alışkanlığım olsaydı amk alırdım bu kadar reklamdan sonra :D

Bölüm var sezonun en güzel bölümüydü açık ve net.Heyecanıyla gizemiyle falan on numaraydı.Heyecan hareket hiç durmadı.İşte özlediğim Vadi bu be yine eskisi gibi ayakta izledim işte böyle bölümler istiyoruz.Hanedanlar konusuna tam anlamıyla giriş yapıldı.Amonun sahneleri zaten harika.Tilkiye de ayrı parantez açmak lazım adamı rezil ettiler dediler on numara senaryo yazıldı.Bu adamın ne yapacağı hiç belli olmaz.Müthiş bir oyuncu yaşayan efsane
aga nerde rezil olmuş onu diyenler şirofren yada ruh hastası olabilirler :kiki:
adamın sahneleri resmen kusursuz yazılıyor
aslında tilkiyi vadide başroller arasına alsalar ebedi düşman olarak ölecek diye çok korkuyorum

o değilde amk gazetesi vadiye sponsor olmuş heralde reklam bombardımanına tuttular gazete alma alışkanlığım olsaydı amk alırdım bu kadar reklamdan sonra :D

aga nerde rezil olmuş onu diyenler şirofren yada ruh hastası olabilirler :kiki:
adamın sahneleri resmen kusursuz yazılıyor
aslında tilkiyi vadide başroller arasına alsalar ebedi düşman olarak ölecek diye çok korkuyorum
Tilki ölecekse de Usta öldürmeli ama bence ölmeden finale kadar gitsin

[HASHTAG]#abilerinabisichinashangai[/HASHTAG]

Yalniz biz bu forumda baltazar pusat o eroin cetesi settar aga sahnelerin bu konsepte.hic yskismadigini defalarca en azindan ben soyledim.bu bolumde bu karakterlerin hicbirine yer vermemisler ve en onemliside hanedanlar.konusuna girmedikleriicin elestiriyorduk sonunda farkina varip bu konulara agarlik vermeye basladilar bu benim acimdan sevindirici bir olay .sanki bizim forumdaki yorumlari okumuslsrda ona gore bu bolumu yapmislar.dogru tekdir ve insaallah bu dogru uzerinden senaryoya devam ederler.yoksa birileri bizi mi gozetliyor:)))))))))

o değilde olaylar fena karıştı tilki heralde paraların hepsini kendisi almak istedi
brandon a oyun mu yaptı planını anlayamadım
ya da o paraları değilde altınlara mı yöneldi :D sonuçta tilkiye hiçbir şeyin %50 si yetmez :D
images

sondaki gülüşü bu sahneyi hatırlattı :kiki: adam çok fena rol yapıyor yav :D

o değilde olaylar fena karıştı tilki heralde paraların hepsini kendisi almak istedi
brandon a oyun mu yaptı planını anlayamadım
ya da o paraları değilde altınlara mı yöneldi :D sonuçta tilkiye hiçbir şeyin %50 si yetmez :D
images

sondaki gülüşü bu sahneyi hatırlattı :kiki: adam çok fena rol yapıyor yav :D
Adamın gülüşü bile birçok oyuncuya fark atar :)

Fragmanı izlerken zaten iyi bir bölümün geleceği belliydi. Polat ve süha beyin konuşmalarını bu tarz beklemiyordum anlaşılan bu konuşmalar daha çok sürecek. Cahit sahneleri çok iyi hazırlanmıştı zaten cahitte kendini çok iyi geliştirerek rolün hakkını veriyor. Yasine daha fazla rol vermelerini beklerdim ama olsun hiç olmamaktan iyidir. Son dakikalardaki tilki sahneleri tek kelimeyle süper hazırlanmış bu kadarını tahmin edemezdim adamlar sırf bunun için sagiri harcadılar. Ama sagir kolay lokma değildir. Ayrıca akifin erhana, erhan diye hitap etmesi bencede hiç hoş olmamış sırf akifi ön plana çıkarmak için de erhan yok sayılmamalı. Her şeye rağmen süper bir bölüm hazırlamışlar.
Raskoln pusat ve baltazar hiç ortaya çıkmadı bu bölüm gerçi böyle daha iyi oldu.

Yalniz biz bu forumda baltazar pusat o eroin cetesi settar aga sahnelerin bu konsepte.hic yskismadigini defalarca en azindan ben soyledim.bu bolumde bu karakterlerin hicbirine yer vermemisler ve en onemliside hanedanlar.konusuna girmedikleriicin elestiriyorduk sonunda farkina varip bu konulara agarlik vermeye basladilar bu benim acimdan sevindirici bir olay .sanki bizim forumdaki yorumlari okumuslsrda ona gore bu bolumu yapmislar.dogru tekdir ve insaallah bu dogru uzerinden senaryoya devam ederler.yoksa birileri bizi mi gozetliyor:)))))))))
abi harbiden ne dediysen oluyor
ya aslında şöyle bi isteğim olacak panadan :D eski ofis geri gelsin ustayı o koltukta görelim bu yasin timur pusat erhan vs. vs. önemli kişiler ustanın yanında olsa bence mutlaka olumlu etki yapar bunu çok istiyorum ben

o karanlık ve basık ofisi ve o kgt yi hiç istemiyorum hepsi ölse de kurtulsak o mekanda berbat bence karanlık insanı boğuyor karanlıkta çekiyolar sanki

Adamın gülüşü bile birçok oyuncuya fark atar :)
aga tilki abdülden de o ibrahimden de 5000 kat daha iyi oyuncu işte :D

ya aslında şöyle bi isteğim olacak panadan :D eski ofis geri gelsin ustayı o koltukta görelim bu yasin timur pusat erhan vs. vs. önemli kişiler ustanın yanında olsa bence mutlaka olumlu etki yapar bunu çok istiyorum ben

o karanlık ve basık ofisi ve o kgt yi hiç istemiyorum hepsi ölse de kurtulsak o mekanda berbat bence karanlık insanı boğuyor karanlıkta çekiyolar sanki

Tilki Akif dahil tum Kgt yi patlatir İnşallah

Tartışmasız :A

Bu bölüm yarın 10 reyting almazsa çok yazık olur İnşallah 10 reyting alırız

[HASHTAG]#abilerinabisichinashangai[/HASHTAG]

harbiden şu kgt ofisine çok sinir oluyorum ya bari aydınlatın acayip karanlık ve hep bilgisayarla uğraşıyolar ne biçim kgt lan bu :D
böyle kgt olmasın kardeşim daha aktfi sağlam

gelde bu saatten sonra sınav çalış bi ton makale okumam lazım ama ne zaman :D

ne 10 u agalar söylim mi reytingi

total 7.60
ab 5.05
abc1 6.95

bakın görün bu şekilde bi şakayla karşılaşacaz
geçen bölüm 9 bile alamadık ya şaka gibi herşeyi beklerim ben