❤️🌹🎊 Queen serhatt'ın Doğum Günü ve Forumdaki 11. Yılı ❤️🌹🎊

serhatt

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
85,484
Puanı
1,060
FF_TF37XMAEUMoO.jpg

Queen'iniz yani ben bugün bir yaş daha alarak 30 oldum ve resmen 30'lara ayak bastım. 29 yaşım benden çok şey aldı, götürdü bir daha geri getirmemecesine... Eski yaşımın bıraktığı yaralar hiçbir zaman kapanmayacak bunu biliyorum, yeni yaşımdan bu yaralarımın acılarını; sağlıkla, bolluk ve bereketle hafifletmesini istiyorum.

Aralık ayının bir detayı daha var ki o da foruma kayıt oluşum ve yıl dönümlerim. Dile kolay 11 sene, neler gördü bu gözler neler. İyisiyle kötüsüyle hala buradayım ve Allah izin verirse olmaya devam edeceğim. :Z

Sevenlerim benden hediyelerini ve tebriklerini esirgemezler diye düşünüyorum. Herkese iyi forumlar. :bhr:

Fav10 denince akla gelen nadir üyelerdensin. Hep burada olmaya devam et inşallah. Doğum günün kutlu olsun. Nice sağlıklı yıllara. 🎉❤️

• Harika
Reactions: serhatt
Doğum günün ve forum yıldönümünü kutlarım nice yıllar daha burada bulunman ve sağlıklı seneler dilerim.

• Harika
Nice sağlıklı ve mutlu senelere. Dileklerinin gerçekleṣtiği seneler dilerim. 🙏

1766352603104.jpeg

• Harika
Nice sağlıklı yaşlara @serhatt :bhr:
Forumdada yakın zamanlarda üye olmuşuz.
Çok kısa bir süre sonrada 110.000 kulübüne gireceksiniz. Şimdide onun içinde tebrik ederim :A

Senin başın bağlı olduğu için sana parlak hediye etmeyeceğim :A hatta sana hiç bir şey hediye etmeyeceğim :A yada başka zaman gelirim. Şimdi aceleye gelmesin :A

İyi ki bu foruma yolun düştü. Konular açmaya aynı dönemde başlamıştık. O gün bugündür iletişimimiz devam etti. İyi ki varsın :Z

• Harika
Nice sağlıklı yaşlara @serhatt :bhr:
Forumdada yakın zamanlarda üye olmuşuz.
Çok kısa bir süre sonrada 110.000 kulübüne gireceksiniz. Şimdide onun içinde tebrik ederim :A

Senin başın bağlı olduğu için sana parlak hediye etmeyeceğim :A hatta sana hiç bir şey hediye etmeyeceğim :A yada başka zaman gelirim. Şimdi aceleye gelmesin :A

İyi ki bu foruma yolun düştü. Konular açmaya aynı dönemde başlamıştık. O gün bugündür iletişimimiz devam etti. İyi ki varsın :Z
Aaaa çok teşekkür ederim canım, forumun olmazsa olmazlarındansın benim için. Bana her konuda verdiğin destekler benim için çok kıymetli hediyeler zaten. :Z

110.000 konusunda verirsin olmadı. :A Başımın bağlı olmasına bakma sen enişten bir şey demez. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Aaaa çok teşekkür ederim canım, forumun olmazsa olmazlarındansın benim için. Bana her konuda verdiğin destekler benim için çok kıymetli hediyeler zaten. :Z

110.000 konusunda verirsin olmadı. :A Başımın bağlı olmasına bakma sen enişten bir şey demez. :A
Ay sen o konuyuda mı açacaksın. Söyleyecek laflarımızda bitiyor :A
Ben yılda 1 kere konu açıyorum. O da bana yetiyor :A

Sende ona gelen böyle hediyelere bir şey demiyorsan sorun yok tabiki :A

• Güldürdün
Ay sen o konuyuda mı açacaksın. Söyleyecek laflarımızda bitiyor :A
Ben yılda 1 kere konu açıyorum. O da bana yetiyor :A

Sende ona gelen böyle hediyelere bir şey demiyorsan sorun yok tabiki :A
110.000'lere giren 3 kişiden biri olarak açılmaya değer bir konu bence. :A

Aaaa ona böyle hediyeler gelemez canına okurum. :bağır:
------

Doğum günün kutlu olsun.Nice senelere. İyi ki doğdun. :Z