@sürgünüm aga nedir bu Akif hayranlığı sevmiyoruz işte sevilmiyor![]()
pana akifin çokkkkkkk seveni hayranı fanları falan var diye bir cevap yollamıs birisineAkifi seven nadir kisilerdensin aga her 10 kişide bir görülüyor![]()
@sürgünüm aga nedir bu Akif hayranlığı sevmiyoruz işte sevilmiyor![]()
pana akifin çokkkkkkk seveni hayranı fanları falan var diye bir cevap yollamıs birisineAkifi seven nadir kisilerdensin aga her 10 kişide bir görülüyor![]()
Bolum tam 1 bucuk saat surdu galiba agaBölüm süresi 1.30.00-1.40.00 arası
Kime göndermişler sana mi ?pana akifin çokkkkkkk seveni hayranı fanları falan var diye bir cevap yollamıs birisine![]()
yokk vadi forumundan birisi mektup yollamıs panaya akifi sevmiyoruz diyeKime göndermişler sana mi ?
Bence yalandir o her duyduguna inanmayokk vadi forumundan birisi mektup yollamıs panaya akifi sevmiyoruz diye
panada akifin sevenleri çok diye bir cevap yollamıs![]()
sizin baktığınız vadi forum şimdi link versem doğru olmaz belkı girip kendiniz bakın bence hem soruda sorarsın o konu açana 🙂🙂🙂Bence yalandir o her duyduguna inanma![]()
ya arkadaş biz ne diyoruz sen ne diyosun ne beyazı ne karanfili agaBeyaz Karanfil hala devam ediyor
aga ne ilginçsin ya şimdi izlesen ne olacak ki 😀Hemen fragmani izleyelim![]()
bölüm necati abinin sahnelerinin fazla olmamasına rağmen harikaydı ama beğenmediğim bir nokta sadece şu çatışma sahneleri kuru sıkı kullansalar ölürlermi ya yeminlen onur tanın çatışmaları bile daha iyiydi.@34rcp44 aga yorumunu bekliyorum🙂
sen hangi fragmana bakıyorsun ne fragmanı hiçbirşey anlamadımFragman tek kelimeyle harika olmuş
Yok aga babam reklam aralarında izliyor yoksa bende unutmustum 2.reklam arasindan sonra dedik şimdi saticilar ezilmiştir diye babam acti reklam aralarinda bakti yoksa ben bakmam saticilarin dizisineya arkadaş biz ne diyoruz sen ne diyosun ne beyazı ne karanfili agaöyle bi dizi mi vardı
sen söylemesen aklımın ucundan bile geçmiyordu emin ol oyuncuları evlerinde vadi izliyodur o berbat diziyi kendileri bile çekemezler![]()
Marjinal fundamantalist uçuk kaçık bir arkadaşaga ne ilginçsin ya şimdi izlesen ne olacak ki 😀
Merakimi gidermeye calisiyorum aga nasil fragman olmuş diye izlemezsem içimde bosluk kalacakaga ne ilginçsin ya şimdi izlesen ne olacak ki 😀
aga o konuda artık umudu kesdim yıllardır kuru sıkı kullanmıyorlarbölüm necati abinin sahnelerinin fazla olmamasına rağmen harikaydı ama beğenmediğim bir nokta sadece şu çatışma sahneleri kuru sıkı kullansalar ölürlermi ya yeminlen onur tanın çatışmaları bile daha iyiydi.