Kurtlar Vadisi Pusu 237.Bölüm Yorumları

Bu günkü bölüm tek kelimeyle süperdi. Yeni ortaya çıkan gizli yapı çok merak uyandırdı herkes kendince senaryo yazıyor gibi yorumluyor bu yapı çok gizem yarattı haftaya uçuracak diziyi. Ayrıca bölümde gereksiz sahneler hiç yoktu bütün oyuncuların özellikle cahit yasin sagirın ön plana çıkıp kendilerini göstermeleri herkes tarafından taktir edilmiştir. Raskoln ve tilki de biraz ön plana çıksa süper olacak. En önemlisi ben izlerken polatın eksikliğini hiç hissetmedim helal olsun senaristlere.

ya arkadaş biz ne diyoruz sen ne diyosun ne beyazı ne karanfili aga :kiki: öyle bi dizi mi vardı :D

sen söylemesen aklımın ucundan bile geçmiyordu emin ol oyuncuları evlerinde vadi izliyodur o berbat diziyi kendileri bile çekemezler :F
Yok aga babam reklam aralarında izliyor yoksa bende unutmustum 2.reklam arasindan sonra dedik şimdi saticilar ezilmiştir diye babam acti reklam aralarinda bakti yoksa ben bakmam saticilarin dizisine

bölüm necati abinin sahnelerinin fazla olmamasına rağmen harikaydı ama beğenmediğim bir nokta sadece şu çatışma sahneleri kuru sıkı kullansalar ölürlermi ya yeminlen onur tanın çatışmaları bile daha iyiydi.
aga o konuda artık umudu kesdim yıllardır kuru sıkı kullanmıyorlar

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,306
Üyeler
8,561
Son Üye
Kcrosfahre