Kurtlar Vadisi Pusu 237.Bölüm Fragmanı

Master.1000

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,905
Puanı
610
10257381_800424419990686_7147528119236962376_n.jpg

Kurtlar Vadisi Pusu'da heyecan artarak devam ediyor. İşte Kurtlar Vadisi Pusu 237.Bölüm Fragmanı...

Kurtlar Vadisi Pusu'da heyecan artarak devam ediyor. İşte Kurtlar Vadisi Pusu 237.Bölüm Fragmanı...Kurtlar Vadisi Pusu'nin merakla beklenen 237. bölüm fragmanı yayınlandı.

panatv | Fragman

Son düzenleme:
oha ya daha polat süha yı çözmeden lion timi sühayı alıyor

Fragman süper olmuş bu sefer ancak geçişler hızlı olduğu için anlaşılmıyor. Bu bölümde hemen hemen bütün oyuncuları gösterdiler özellikle Raskolnün uyanması iyi oldu. Ayrıca akif ölmez hatta bence o bile cahitin planı olabilir. Cahit ve fehmi bu bölüm çok on plana gelecekler benim anladığım o.

kaan girgin de büyük ihtimal bankacı reşat ı canlandıracak başka bir ihtimallede konseyde yer alacaklardan birisi olabilri

Kara Poyrazın ayagini kesmisti hatirlarsiniz Poyraz hirsla Karayi öldürmek istiyordu. Ayni senaryo Raskolne uygulanacak :Z Uyandi falan demissiniz bu bolümde Tilkiyi öldürmek için üstüne gidip ölürse sasirmayin derim :D

ooooo fragman çok fena bu hafta heycan tavan yapacak :D
bin tane olay oluyor timur alınıyor akif vuruluyor siyah sancak operasyonu
ve en önemlisi Raskoln gözlerini açtı ulan ne kadar sevindim anlatamam ya süper oldu bu şimdi tilki düşünsün @-KADİR-

Kara Poyrazın ayagini kesmisti hatirlarsiniz Poyraz hirsla Karayi öldürmek istiyordu. Ayni senaryo Raskolne uygulanacak :Z Uyandi falan demissiniz bu bolümde Tilkiyi öldürmek için üstüne gidip ölürse sasirmayin derim :D
raskoln poyraza benzemez raskoln akıllı adam tilkinin işi çok zor :D daha polatın karşısına çıkamadan raskoln işini bitirecek :D

ben ne demiştim 2 hafta önce akifin polatların yanında yeri yok oyüzden başka görevlerde idare ediliyor bu görevi bitince akif ölücek demiştim görevi bitti ve akif vuruluyor kalbinden vuruluyor yanlıs görmüyorsam inş geberir gider akif öldü tüyomada gülenler benden özür dilerler artık gerçekleşirse tabi :F:F

ooooo fragman çok fena bu hafta heycan tavan yapacak :D
bin tane olay oluyor timur alınıyor akif vuruluyor siyah sancak operasyonu
ve en önemlisi Raskoln gözlerini açtı ulan ne kadar sevindim anlatamam ya süper oldu bu şimdi tilki düşünsün @-KADİR-
raskoln şovu başlatacak aga, lion timi de süha yı alıyor , polat vasiyeti öğrenince biraz üzülmüş gibi geldi bana

ben ne demiştim 2 hafta önce akifin polatların yanında yeri yok oyüzden başka görevlerde idare ediliyor bu görevi bitince akif ölücek demiştim görevi bitti ve akif vuruluyor kalbinden vuruluyor yanlıs görmüyorsam inş geberir gider akif öldü tüyomada gülenler benden özür dilerler artık gerçekleşirse tabi :F:F
biraz dikkat be çiğdemcim ordan kan çıkmıyor akif te çelik yelek var akif in ölmesi söz konusu değil :A

tamam ya sen mutlu olacaksan akif in vurulmasından bence bir beis yok :D
ayoll kimin aklına gelirdi akifin ölme ihtimali ben dedim ve hemen vurulma fragmanı geldi
pana ekibi bu forumları kontrol ediyor 2 yazı yazdım akife en azından vurulduüunu gördüm yakında öldürdücem ben bu çocuğu tek basıma mücadele vermeye devam edicem:F

ayoll kimin aklına gelirdi akifin ölme ihtimali ben dedim ve hemen vurulma fragmanı geldi
pana ekibi bu forumları kontrol ediyor 2 yazı yazdım akife en azından vurulduüunu gördüm yakında öldürdücem ben bu çocuğu tek basıma mücadele vermeye devam edicem:F
sen perşembe napıcan tam iyi bir bölüm geliyor yine beşiktaş ın maçı var

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato