Kurtlar Vadisi Pusu 237.Bölüm Fragmanı

aaa ne maçıı cnmmm lig maçı hafta sonu oluyor 🙂🙂🙂
pardon ya ben bu hafta maç var zannetmiştim yuh ya böyle bir hatayı nasıl yaptısysam artık :F asterix maçının bu perşembe olduğunu zzannettim bir anda nedense :F

Fragman güzel olmuş.Bazıları Raskoln falan Tilkiyi götürecek yazmış.Hayal kurmaya devam arkadaşlar :)

Raskoln değil tilki baltazarı bile öldüremez :F

ben ne demiştim 2 hafta önce akifin polatların yanında yeri yok oyüzden başka görevlerde idare ediliyor bu görevi bitince akif ölücek demiştim görevi bitti ve akif vuruluyor kalbinden vuruluyor yanlıs görmüyorsam inş geberir gider akif öldü tüyomada gülenler benden özür dilerler artık gerçekleşirse tabi :F:F
güldürme bizi akif ölür mü hiç imkansız :D

Fragman güzel olmuş.Bazıları Raskoln falan Tilkiyi götürecek yazmış.Hayal kurmaya devam arkadaşlar :)

Raskoln değil tilki baltazarı bile öldüremez :F
sende tilki raskolnü öldürecek dmeiştin hayal çıktı işte geççççççç :D raskoln halledecek görecez :D

güldürme bizi akif ölür mü hiç imkansız :D
ben ölücek dedikten sonra vurulma fragmanı geliyor ayrıca ben görevi bittikten sonra ölücek çünkü senaryo gereği polatların yanında yeri yok demiştim görevi bitince vuruluyor ölmese bile bunu tututrmakta birşey bence cnm sonucta benden baska bu iddayı ortaya atan kimse yoktu çelik yelek yoksa kalbinden vuruluyor ölsün ölmesin görevi bitip türkiyeye gelince ölücek dedim ve hemen vurulma frgmanı geldi buda birşeydir bence sonucta bu iddayı ortaya sadece ben atmıstım forumlarda bile böyle birşey yoktu 🙂🙂🙂

ben ölücek dedikten sonra vurulma fragmanı geliyor ayrıca ben görevi bittikten sonra ölücek çünkü senaryo gereği polatların yanında yeri yok demiştim görevi bitince vuruluyor ölmese bile bunu tututrmakta birşey bence cnm sonucta benden baska bu iddayı ortaya atan kimse yoktu çelik yelek yoksa kalbinden vuruluyor ölsün ölmesin görevi bitip türkiyeye gelince ölücek dedim ve hemen vurulma frgmanı geldi buda birşeydir bence sonucta bu iddayı ortaya sadece ben atmıstım forumlarda bile böyle birşey yoktu 🙂🙂🙂
burası kurtlar vadisi her an herkes vurulabilir ama akifin ölmesi söz konusu bile olamaz bi 5-6 bölüme ustanın yanında görürüz :D

Tilki halledecek aga az kaldı az :A raskoln mermiye kafa atıyorsa Tilkinin ne suçu var adam Ustayı geçti ölümsğüzlük konusunda :A
kesin öyledir kesin :D
arkadaş adamın kafasından sıyırdı kurşun ne var bundan
ibo kafadan kurşun yedi ölmedi sanki adamın kalbini sökmüşlerde ölmemiş gibi konuşuyonuz ya sinir oluyorum

burası kurtlar vadisi her an herkes vurulabilir ama akifin ölmesi söz konusu bile olamaz bi 5-6 bölüme ustanın yanında görürüz :D
akifin vurulucağı kimin aklına gelirdi öyle diyeyim ben dedim ve 1 hafta sonra hemen bu fragman geldi türkiyeye dönünce olucak çünkü polatların yanında yeri yok demiştim türkiyeye dönünce vuruluyor perşembe akşamı görücez cnm ben iddamın arkasındayım akifin polatların yanında artık yeri yok ölmezse ben size çok pardon derim ama ölürsede sizde bana dersiniz artık olur biter yanı 🙂🙂🙂

akifin vurulucağı kimin aklına gelirdi öyle diyeyim ben dedim ve 1 hafta sonra hemen bu fragman geldi türkiyeye dönünce olucak çünkü polatların yanında yeri yok demiştim türkiyeye dönünce vuruluyor perşembe akşamı görücez cnm ben iddamın arkasındayım akifin polatların yanında artık yeri yok ölmezse ben size çok pardon derim ama ölürsede sizde bana dersiniz artık olur biter yanı 🙂🙂🙂
akif ölsünde ben herşeyi yapmaya hazırım yeter ki ölsün :D
ama böyle bi ihtimal olmadığı için sen hazırlan özür dilemeye :D

akif ölsünde ben herşeyi yapmaya hazırım yeter ki ölsün :D
ama böyle bi ihtimal olmadığı için sen hazırlan özür dilemeye :D
dilerim cnm ama ben iddama bukada ryakınlasmısım perşembeyi görmeden vazgeçemem

akif karekteri emir altında olmayan bir karekter senaristler öyle bir yazmışkı yanı akif poalt dısında herkese patronluk yapmaya odaklanmıs abdülheyle karayı bile dinlemiyordu
şimdi cahiti görüyoruz cahit sizce akifin lafını dinlermi peki akif bu cahite artık emir verebilirmi
timur ve yasin akifin polatın yanında olması için polatın yardımcısı olması lazım timurun ve yasinin akife komutanım demesi lazım akifin bunlara emir vermesi lazım
ama şuankı senaryoda akif erhana bile emir veremez erhan geri döndü ve kgt yı şuan erhan yönetiyor yanı akif dönerse brakın cahiti timuru yasini erhandan bile emir almak zorunda kalıcak senaristler akifi bu duruma sokmaz şuankı senaryoda akife gerçekten yer bulamıyorum ben polatların yanında bence senaristler oyüzden akifi başka sahnelerde görevlerde kullandılar boks işid falan öyle idare ettiler akif karakterini 🙂🙂🙂

10377485_365673963594477_1223611804941974681_n.jpg

İşte Raskoln!!!

Forum İstatistikleri

Konular
176,274
Üyeler
8,561
Son Üye
Eenanbit