Kurtlar Vadisi Pusu 236.Bölüm Yorumları

Kazayla birlikte senaryo da değişikliğe gidildiği kesin.. bölümün ortasından sonra senaryo değiştirilmiş.. bölüm uzun olunca da, gereksiz sahneler artmış.. aslında ara vermesini de bu yüzden istemiştim.. hazır olan 17 bölümlük senaryoyu olumsuz etkilemektense, gereken arayı verip kaldığı yerden devam edilmesi.. neyse hayırlısı olsun.. bakalım nasıl bir yol çizilecek.

Tapatalk 2

böylede fena olmadı sizin vadi keyfiniz bitti benim daha 45 dakkalık vadi keyfim var :D ilk kez bu duyguyu tadıyorum

tabi ki aga İnşallah yarın güzel bi oran alırız tahmin var mı
Bende şimdi yeniden seyretcem aga misafir geldi bir sey anlamadik bölümden görüntü var ses yok gibi birsey oldu

agalar sevindirici haberi verimm Necati Şaşmazdan Nihayet Sevindirici Haber Geldi..
Necati Şaşmaz Geçirdiği Kazanın Ardından Haftaya Çekimlere Başlıyor.. :)

Bölüm maalesef çok sıkıcıydı. Kazadan dolayı senaryonun değişti hemen belli oluyor keşke ara verselerdi. Cahit dışındaki sahneler hiç iyi değil. Kısacası ben izlerken ilk defa sıkıldım umarım haftaya iyi bir bölüm yaparlar zaten ellerinde çok iyi oyuncular ama kullanmıyorlar erhan tilki fehmi bu oyuncular zaten diziyi götürecek kapasiteye sahip oyuncular ancak vadi sadece cahit ve akifi kullanmak istiyor ister istemez bu seyircilerde belli bir.noktadan sonra bıkkınlık yaratıyor zaten bu gün bu bıkkınlık zirve yaptı.

evet arkadaşlar senaryo değişti malesef ama böyle olması şu açıdan iyi oldu hazır olan senaryodan fazla kopmak istemediler bu yüzdende mecbur sıkıcı sahneler izledik ben haftayada orta düzeyde bir bölüm bekliyorum ama ondan sonraki hafta süha gizemiyle tekrar eski senaryoya geçiş yapıcaklardır 2 hafta daha sabredelim.

bölümün tamamını bitirdim şimdi müthiş bi bölüm olmuş bende dedim sonları sıkıcı heralde valla on numara beş yıldız

Usta ve cendere beni uçurdu resmen orda heycan bastı süper ya efsanevi müziğimiz markalaşmış efsanemiz

Cahit resmen şov yapmış vadiye çok yakışıyor artık oyunculuğu da günden güne gelişiyor
pusatda gayet iyi miranla çok iyi bi ikili oldular

Özellikle 2.yarıdan sonra müzikler müthişleşmiş

bölümü çok beğendim valla bunca sıkıntıya rağmen helal PANA

Aga bölümü begenmedim ama bu seferlik bir sey demiyorum Necati abinin kazasi nedeniyle normal karsiliyorum tabii seni bilemem
ben beğendim aga çok iyi

Bu arada vadide o kadar çok karakter var ki bazılarına sıra bile gelmiyor
yasin ve timur gibi 2 önemli karakter bu bölüm hiç yoklardı şaka gibi :D
vadi tüm özellikleriyle farkını ortaya koyuyor
tilki sahneleri artabilir raskoln geri dönsünde tilkiden intikamını alsın :D

yalnız arkadaşlar şunuda belirtmeden edemicem Gökhan abiye gerçekten nazar değdi heralde ustanın takip sahnesinde çalıcak müzik bulamamış resmen tam bi fiyaskoydu dizde senaryo olmasa bile bizi müzikleriyle uçurabilicekken neden böyle yapıyolar anlamış değilim

yalnız arkadaşlar şunuda belirtmeden edemicem Gökhan abiye gerçekten nazar değdi heralde ustanın takip sahnesinde çalıcak müzik bulamamış resmen tam bi fiyaskoydu dizde senaryo olmasa bile bizi müzikleriyle uçurabilicekken neden böyle yapıyolar anlamış değilim
bu sezonun vasat ismi malesef ama bölümün 2.yarısı müzik tercihleri güzeldi İnşallah coşar yakışmıyor üstada bazı sahnelerdeki müzikler

bak aga normal bi sahne ustanın ofisi dolşaması demi sonda
şuan 4.kez izliyorum orayı niye en sevdiğim cendere versiyonu çalıyor
müzik çok çok önemli bizi müziklerle bile uçurabilirler

bu sezonun vasat ismi malesef ama bölümün 2.yarısı müzik tercihleri güzeldi İnşallah coşar yakışmıyor üstada bazı sahnelerdeki müzikler

bak aga normal bi sahne ustanın ofisi dolşaması demi sonda
şuan 4.kez izliyorum orayı niye en sevdiğim cendere versiyonu çalıyor
müzik çok çok önemli bizi müziklerle bile uçurabilirler
işte bende onu diyorum aga ama fark ettiyse o takip sırasında saçmalamış resmen çalsana otoban müziğini coşalım

senaryoda kısıtlamaya gidilmiş polat ın sahneleri ve bazı sahneler tırpanlanmış bunlar önümüzdeki haftaya saklanılmış bunun sebebi de 237 bölümdede polat ın gözükmesi istenilmesi

bakalım reytingler ne olacak kesinlikle 10 reytingi geçeriz diye düşünüyorum