yok artık hiç de sevmem perşembe günü misafir gelmesiniYok artık, herkese mi misafir gelmiş bu akşam. Bizde de vardı, gittiler.![]()
yok artık hiç de sevmem perşembe günü misafir gelmesiniYok artık, herkese mi misafir gelmiş bu akşam. Bizde de vardı, gittiler.![]()
Ablam varken mesaj yazmaya kalktımda kızdılar bana, kırk yılda bir geliyoruz yüzümüze bakmıyorsun diye.yok artık hiç de sevmem perşembe günü misafir gelmesini
doğrudur hepimizin başına gelme ihtimali yüksek 🙂Ablam varken mesaj yazmaya kalktımda kızdılar bana, kırk yılda bir geliyoruz yüzümüze bakmıyorsun diye.![]()
Ben hep tv'den izliyorum valla.beyler link atacak olan yok mu hemen izlemezsen kalan kısmı çatlarım![]()
aga bölüm bitti zaten @Polat Şaşmaz agam bulur şimdi 😀beyler link atacak olan yok mu hemen izlemezsen kalan kısmı çatlarım![]()
Part bulursam atarik agaulan bi vadi keyfimiz var onda da misafir geldi
beyler bana acilen bölümün linkini atın 30-35 dakkadır izlemiyorum
@Polat Şaşmaz
Oha bu saate ne ariyor bu misafirlerPart bulursam atarik aga
Oha ya bu arada bize de misafir geldi![]()
Aga arastiriyorum simdi. Bulamaz isem en gec 1 saate kadar elinde bolum 😉beyler link atacak olan yok mu hemen izlemezsen kalan kısmı çatlarım![]()
sallıyo aga yaOha bu saate ne ariyor bu misafirler![]()
Bulamadim aga bölüm bitiminden 1 saat sonra ancasallıyo aga ya![]()
aga beni bilmiyomusun sanki saat 6 dan beri vadi izliyorumBen hep tv'den izliyorum valla.![]()
1 saat mi aga yapma Allah aşkına hadi yaBulamadim aga bölüm bitiminden 1 saat sonra anca![]()
Aynen o yüzden linkle işimiz olmuyor ya.aga beni bilmiyomusun sanki saat 6 dan beri vadi izliyorumson 35-40 dk yı izleyemedim