Kurtlar Vadisi Pusu 235.Bölüm Yorumları

off ya bitti süha tarık bi türlü öğrenemedik

gizem iyice arttı bana göre aksiyondan daha önemli ve güzeldir
aga bazıları eleştiri bombardımanına tuttularpolat ın bu kadar güçsüz kalmasına bence senaryo olarak iyi yere oturttular polat resmen terörist ilan edildi bakalım burdan nasıl dönecek senaryo

yeni gelecek müfettiş kim olacak acaba kane de key de süper karakterlerdi

raskoln pis pisine bitti ona üzüldüm ya adamın replikleri bile farklıydı

burada biter büyük ihtimal @34rcp44 aga senin kaynak aksamaya başladı sanki bölüm çok uzun olacaktı 12 de bitecekti :D
aga haklısın bizim kaynaktaki adamlar 1 haftadan belli bilgi paylaşımı yapmıyomuş panadan ikaz yemişler bölüm normalde dediğim gibi uzundu ama orda kesildi yine aynı ömer babanın kamptaki vurulma sahnesi gibi yoksa biz en doğru bilgileri vermeye devam ederiz imkan dahilinde :D

o fazla genç kalır ben daha başka birşey bekliyorum , ayrıca o camdan bakan kim, yne ayrıca timur süha tarık ın öldüğünü söyledi???
cnm süha yaşlı birisi olucak diye birşey yok bence kaan bey 47 yasında zaten
ben operasyonlara aktılabilicek birisinin olucağını düşünüyorum süha rolu şuan kaan girgine çok uygun bence kaan bey olucak 🙂🙂

aga o kadar çok soru işareti olay var ki artık olay çığrından çıktı resmen :A

cnm süha yaşlı birisi olucak diye birşey yok bence kaan bey 47 yasında zaten
ben operasyonlara aktılabilicek birisinin olucağını düşünüyorum süha rolu şuan kaan girgine çok uygun bence kaan bey olucak 🙂🙂
hadi bakalım sen diyorsan zaten tedbirli yaklaşmak lazım :D reyting tahminini de alalım artık

aga haklısın bizim kaynaktaki adamlar 1 haftadan belli bilgi paylaşımı yapmıyomuş panadan ikaz yemişler bölüm normalde dediğim gibi uzundu ama orda kesildi yine aynı ömer babanın kamptaki vurulma sahnesi gibi yoksa biz en doğru bilgileri vermeye devam ederiz imkan dahilinde :D
doğrudur aga kesilmiş olması muhtemel :D

Kurtlar Vadisi 7 Şubat MİT Krizinden Sonra Erdoğan Ve Fidana Açılan Soruşturmayı Ele Aldı..

B1Odt1hIEAA0eSq.jpg

o görünen bebek olucak bence ben onun ronaldın oğlu olduğunu düşünüyorum
geçmiş zamandan gösterildi o sahne bence ronald öldükten sonra gösterilmesi onun oğlu olduğunu gösteriyor cahitlede yeni mühefettiş iliglenicek dediler yeni müfettişte o adam olcuak büyük ihtimal 🙂🙂🙂

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato