Kurtlar Vadisi Pusu 235.Bölüm Yorumları

Ben Prens Henry''
Cahit : Sen git,kralın gelsin.

burada biter büyük ihtimal @34rcp44 aga senin kaynak aksamaya başladı sanki bölüm çok uzun olacaktı 12 de bitecekti :D

10.yıl senaryosuna tekrar dönüyorlar galiba polat ve ekibinin başı çok uzun bölümler beladan kurutlmamış ve sezona çok büyük bir renk katmıstı bu durum
yine öyle oluyor gibi geldi bana 🙂🙂🙂
bir analiz yaparsan sevinirim senaryo acayip bir hal aldı bir bölümde çok şey deüişti nasıl dönecek senaryo acaba

Bölüm o kadar iyi değildi. İyi degilden kastım aksiyon yoktu hep merakla geçti bölüm. Bölümün en kötü yönü Raskolnün diziden ayrilmasiydi daha erkendi ilerleyen bölümler de çıkabilirlerdi. Cahit çok iyi oynadı. Yasin komutan bu bölüm bir defa gösterildi umarım rolü artar. Ömer babanın sırrı böyle giderse birkaç bölüm devam eder. Ayrıca erhan ve leylânın bu bölüm de ön planda olmaları iyi olmuş özellikle erhana daha çok sevindim.

çok fazla karakter olduğu için bazılarına sıra gelmiyor mesela yasin bu bölüm yoktu hiç

usta ofise döndüğünde zaten hepsi yanında olacaktır

işte tecrübe farkı işte china abi farkı

adam 3 kelimeyle bitirdi işi :D ra bakalım kim çıkacak​
Bu bölümü beğendim gizem ve heyecan vardı olay içinde olay vardı

Benim için aksiyon ikinci planda gizem heyecan olsun yeter

bir analiz yaparsan sevinirim senaryo acayip bir hal aldı bir bölümde çok şey deüişti nasıl dönecek senaryo acaba
yorumumda belirttiğim gibi cnm 10.yıl sezonuna geri dönüyoruz sanki
yanı ben yaklasık 9 10 bölüm gibi çok uzun bir süre polatların başının beladan kurtulmucağını düşünüyorum 10.sezonda polatın adamlarını akifler yakalıyordu bu seferde işte o sarısın kadın ve ekibi yakalıcak gibi görünüyor polatın adamlarınıda kgt ekibinide
ayrıca brandonmudur nedir oda sencer bey gibi herşeyi biliyor ve herşeye hakim gibi birşey
bunalr yetmiyormuş gibi tilki andreide var :kiki::kiki::kiki::kiki:

off ya bitti süha tarık bi türlü öğrenemedik

gizem iyice arttı bana göre aksiyondan daha önemli ve güzeldir