maskeli fedai ye hiç katılmıyorum o kadar da değil bölüm güzeldi hatta süperdi en ufak şeyde gömmeyin yok öyle bişey
sadece diğer bölümlerin biraz altında kaldı o kadar
aga @-KADİR- polatın yeni arabasının markası neydi
ayrıca sizde taktınız leyla ya bence oyunculuğu da kendiside süper
asıl takacağınız kişi safiye olmalıdır vadiye kesinlikle hiç yakışmayan bir isim onu hiç beğenmiyorum
Bölüm kötüydü yani ne diyeyim 2 aksiyon sahnesi için süper mi diyim ?maskeli fedai ye hiç katılmıyorum o kadar da değil bölüm güzeldi hatta süperdi en ufak şeyde gömmeyin yok öyle bişey
sadece diğer bölümlerin biraz altında kaldı o kadar
aga @-KADİR- polatın yeni arabasının markası neydi
ayrıca sizde taktınız leyla ya bence oyunculuğu da kendiside süper
asıl takacağınız kişi safiye olmalıdır vadiye kesinlikle hiç yakışmayan bir isim onu hiç beğenmiyorum
İlla aksiyon mu olmasi lazim aga ? Ömer Babamiz gitmis ne aksiyonu asil bölüm böyle olmasaydi hata olurduBölüm kötüydü yani ne diyeyim 2 aksiyon sahnesi için süper mi diyim ?
Ben aksiyon mu dedim aga iyi oku mesajımıİlla aksiyon mu olmasi lazim aga ? Ömer Babamiz gitmis ne aksiyonu asil bölüm böyle olmasaydi hata olurdu
Ben aksiyon mu dedim aga iyi oku mesajımı
2 aksiyon sahnesi için süper mi diyim ?Bölüm kötüydü yani ne diyeyim 2 aksiyon sahnesi için süper mi diyim ?
al işte baktığın tek şey aksiyon sahnesi bu zihniyetle olmaz aga olmazBölüm kötüydü yani ne diyeyim 2 aksiyon sahnesi için süper mi diyim ?
Ah aga ah benim dert yandığım konu şu dünkü bölümde çok gereksiz sahneler vardı geçen sezonun kopyası gibi mesela rulet sahnesi mesela o motorcu adamlar sahnesi mesela Akifin Mr.Keyi saçma bir şekilde öldürmesi Ömer Babanın iki saat gömülmemesi birde Safiyenin Gazze konusu tamam konuyu işlesinler ama böyle değil.Ha birde Settar ağa ve Fehmi ve kayıp oğlu bir bıkmadılar şu sahnelerden2 aksiyon sahnesi için süper mi diyim ?![]()
aga ömer babayla alakası yok alakası olsa 11-12 almamız lazımdı ama normal rtg aldık geçen haftayla bi fark yok bu zaten normal yükselişimizdizi ilk bolumler dunki bolum uykumu getirdi bu reytingi de ömer baba sayesinde nur içinde yatsın))
Yazdığım cümlede mantık hatası var aga ne demek istediğimi yıkarıda polat şaşmazın mesajını alıntıladığımda cevabı vermişim zaten hem ben aksiyona değil gizem ve heyecana bakarımaga ömer babayla alakası yok alakası olsa 11-12 almamız lazımdı ama normal rtg aldık geçen haftayla bi fark yok bu zaten normal yükselişimiz
sistem ergenlerle dolmuş
@takas Maskeli Fedai çoğu konuda haklı hacı vadi eski vadi değil kabüllen artık hemen azarlama adamıKonuda arkadaşlar gerekeni söylemiş ama ben yine de yazayım birkaç cümle
Bölümü hiç ama hiç beğenmedim.Diğer bölümlere göre oldukça altta kaldı.Akifin Mr.Keyi öldürdüğü sahne kadar saçma bir sahne görmedim adamı bize sevdirmeye çalışıyorlar ama olmaz olamaz olabilemez.Anlamadılar gitti.Müzikler tek kelimeyle berbattı.Tilkinin sahnesinde çalan müzik berbatın da berbatıydı.Ömer Babayı gömme işini çok uzattılar o sahnelerde beni sıktı açıkçası.Ha birde Leyla kadar yapmacık oynayan biri yok Master kardeşime katılıyorum kesinlikle
Bu bölümü sanki geçen sezon ki ekip yazmıştı.Umarım Selman Kayabaşı ayrılmamıştır.Açıkçası biraz bu yönde gidiyor.Bölümdeki sahnelerden dolayı
Egenler basti dogru ama vadinin normali yorum için erken haftaya da yükselirse dediğin doğru olur. Ama bu sene tns denekleri ölüm olunca dizinin reytingi artıyor ertesi hafta düşürüyor. Bak gecen hafta vadinin rakibi kocamim ailesinin reytingi arttı bu hafta düştüaga ömer babayla alakası yok alakası olsa 11-12 almamız lazımdı ama normal rtg aldık geçen haftayla bi fark yok bu zaten normal yükselişimiz
sistem ergenlerle dolmuş
Alıştık artık@takas Maskeli Fedai çoğu konuda haklı hacı vadi eski vadi değil kabüllen artık hemen azarlama adamı![]()
O konularda haklısınAh aga ah benim dert yandığım konu şu dünkü bölümde çok gereksiz sahneler vardı geçen sezonun kopyası gibi mesela rulet sahnesi mesela o motorcu adamlar sahnesi mesela Akifin Mr.Keyi saçma bir şekilde öldürmesi Ömer Babanın iki saat gömülmemesi birde Safiyenin Gazze konusu tamam konuyu işlesinler ama böyle değil.Ha birde Settar ağa ve Fehmi ve kayıp oğlu bir bıkmadılar şu sahnelerden
aga bu mu artış 9 du yine 9 değişen bişey yok haftaya maç var ama yine de yükseliriz benceEgenler basti dogru ama vadinin normali yorum için erken haftaya da yükselirse dediğin doğru olur. Ama bu sene tns denekleri ölüm olunca dizinin reytingi artıyor ertesi hafta düşürüyor. Bak gecen hafta vadinin rakibi kocamim ailesinin reytingi arttı bu hafta düştü
yav aga 1 bölümle hemen yerin dibine sokuyosunuz geçen bölüme göre değerlendirin o zaman efsaneydi@takas Maskeli Fedai çoğu konuda haklı hacı vadi eski vadi değil kabüllen artık hemen azarlama adamı![]()
Bakalım haftaya konusuruz ama tns nin reyting çizgisi aksini gösteriyoraga bu mu artış 9 du yine 9 değişen bişey yok haftaya maç var ama yine de yükseliriz bence
yav aga 1 bölümle hemen yerin dibine sokuyosunuz geçen bölüme göre değerlendirin o zaman efsaneydi
hiçbişey eskisi gibi olamaz zaten yeni konsepte ve yeni düzene ayak uydurun artık![]()
Hacı ben bu bölüme kötü demedim ki benim için bu sezonun en iyi bölümü bu zatenaga bu mu artış 9 du yine 9 değişen bişey yok haftaya maç var ama yine de yükseliriz bence
yav aga 1 bölümle hemen yerin dibine sokuyosunuz geçen bölüme göre değerlendirin o zaman efsaneydi
hiçbişey eskisi gibi olamaz zaten yeni konsepte ve yeni düzene ayak uydurun artık![]()
Dediklerine destek vermek amacıyla şu motorcular falan settar ağa rulet sahneleri falan bunlarda Vadiye yakışmıyorHacı ben bu bölüme kötü demedim ki benim için bu sezonun en iyi bölümü bu zaten.Bu bölümde Tilki gelmiş daha nolsun
.Bizim demek istediğimiz Leyla olsun Cahit olsun bunlar duyguyu bize hissetiremiyor bu karekterler olmuyor Eliflerden sonra Leyla karekteri olmuyor Mematilerden sonra Cahit ve Akif gibi oyuncularda yerini dolduramıyor kısaca demek istediğimiz bu
![]()