- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
naber senin adam yaşlanmış şuna bak gerçek yaş 47 gözüken 57 öyle votkayı su niyetine içersen bu hale düşersin iştevotka içmedigin biriyle düşman olmam
yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır zaman insanları değil armutları olgunlaştırırnaber senin adam yaşlanmış şuna bak gerçek yaş 47 gözüken 57 öyle votkayı su niyetine içersen bu hale düşersin işte![]()
şimdi bu lafa ne dener, lafı diğen kaçtı 😀yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır zaman insanları değil armutları olgunlaştırır![]()
sonunda benim kafadan biri geldi rascoln kim allah aşkınaTilki gelmiş be adamım gelmiş.Raskolnü öldürmesini bekliyoruz![]()
Raskolnle Tilkiyi karşılaştırmak Tilkiye hakarettir abisonunda benim kafadan biri geldi rascoln kim allah aşkına)))))
+1907Raskolnle Tilkiyi karşılaştırmak Tilkiye hakarettir abi![]()
Dün fragmanı izlemeden yattım yok böyle bişey ya tabi maç vardı sonra beyaz futbol falan geç oldu tamamen unutmuştum sabah izledim süper süper süper
en büyük süpriz tilki oldu vay be tilki sonunda geri döndü beklenen an geldiilk repliğini çok merak ediyorum adam hala karizma ama saçlar çok beyazlamış ya boyasalardı keşke
raskoln karakteri kesinlikle tilki için harcanmamalı raskoln ün tilkiden geri aklır bi yanı yok biraz sağlam sahneler yazılırsa raskoln tilkiyi bile gömer adamım benim
bu konuda raskoln tarafındayım tilki milki sökmez raskoln e bunu bütün Türkiye perşembe akşamı görecektir
Ömer babaya cenaze düzenlenmeyecek gibi ah ah büyük bi patlama yapabilirdik ama bu fragmanla olmayacak o iş gibi yine de ömer baba baya etki yaptı izleyen izlemeyen herkes o sahneye bayıldı duygulandı ağladı etkilendi
o yüzden kesin bi etkisi olacak bu hafta
kısacası gel perşembe gell diyoruz
bu sezonki favori karakterim ve oyuncum tartışmasız sagir yani tuncer salman İnşallah vadide sonuna kadar gider ya çok yakışıyor
raskoln kendisini küçümseyenlere gereken cevabı verecektir agaAga raskoln kim ya koskoca Tilkiyle kıyaslıyorsun birde.![]()
aga raskoln ü millet fazla küçümsüyor inşallah senaristler yüzümüzü kara çıkartmaz da raskoln şovu devam ettirir 😀raskoln kendisini küçümseyenlere gereken cevabı verecektir aga
tilki tabi ki daha üstün ama raskoln de iyi![]()
heralde her zaman soruya baksimdi en güzel ve en sevilen film kurtlar vadisi pusu demi![]()
aga bende umuyorum ama zor gibi öyle hissediyorum ölmesin yeteraga raskoln ü millet fazla küçümsüyor inşallah senaristler yüzümüzü kara çıkartmaz da raskoln şovu devam ettirir 😀