Kurtlar Vadisi Pusu 234.Bölüm Fragmanı

votka içmedigin biriyle düşman olmam

Dün fragmanı izlemeden yattım yok böyle bişey ya tabi maç vardı sonra beyaz futbol falan geç oldu tamamen unutmuştum sabah izledim süper süper süper

en büyük süpriz tilki oldu vay be tilki sonunda geri döndü beklenen an geldi :D ilk repliğini çok merak ediyorum adam hala karizma ama saçlar çok beyazlamış ya boyasalardı keşke :D
raskoln karakteri kesinlikle tilki için harcanmamalı raskoln ün tilkiden geri aklır bi yanı yok biraz sağlam sahneler yazılırsa raskoln tilkiyi bile gömer adamım benim :d
bu konuda raskoln tarafındayım tilki milki sökmez raskoln e bunu bütün Türkiye perşembe akşamı görecektir :D

Ömer babaya cenaze düzenlenmeyecek gibi ah ah büyük bi patlama yapabilirdik ama bu fragmanla olmayacak o iş gibi yine de ömer baba baya etki yaptı izleyen izlemeyen herkes o sahneye bayıldı duygulandı ağladı etkilendi
o yüzden kesin bi etkisi olacak bu hafta

kısacası gel perşembe gell diyoruz

bu sezonki favori karakterim ve oyuncum tartışmasız sagir yani tuncer salman İnşallah vadide sonuna kadar gider ya çok yakışıyor

Fragman çok hareketli olmuş ve de güzel olmuş :):) Tilki sonunda ortaya çıktı :):) saclar beyazlaşmış ama yinede çok yakışmış.

Tilki'li bölüm harika olucak sabırsızlıkla bekliyorum adam harika rol yapıyor :D

Tilki gelir gelmez damgasını vuracak.. diğer bölümleri geride bırakacak bir bölüm geliyor.. gerçekten her bir bölümü ayrı bir keyifli bu sezon..

Tapatalk 2

Dün fragmanı izlemeden yattım yok böyle bişey ya tabi maç vardı sonra beyaz futbol falan geç oldu tamamen unutmuştum sabah izledim süper süper süper

en büyük süpriz tilki oldu vay be tilki sonunda geri döndü beklenen an geldi :D ilk repliğini çok merak ediyorum adam hala karizma ama saçlar çok beyazlamış ya boyasalardı keşke :D
raskoln karakteri kesinlikle tilki için harcanmamalı raskoln ün tilkiden geri aklır bi yanı yok biraz sağlam sahneler yazılırsa raskoln tilkiyi bile gömer adamım benim :D
bu konuda raskoln tarafındayım tilki milki sökmez raskoln e bunu bütün Türkiye perşembe akşamı görecektir :D

Ömer babaya cenaze düzenlenmeyecek gibi ah ah büyük bi patlama yapabilirdik ama bu fragmanla olmayacak o iş gibi yine de ömer baba baya etki yaptı izleyen izlemeyen herkes o sahneye bayıldı duygulandı ağladı etkilendi
o yüzden kesin bi etkisi olacak bu hafta

kısacası gel perşembe gell diyoruz

bu sezonki favori karakterim ve oyuncum tartışmasız sagir yani tuncer salman İnşallah vadide sonuna kadar gider ya çok yakışıyor

Aga raskoln kim ya koskoca Tilkiyle kıyaslıyorsun birde. :D

raskoln kendisini küçümseyenlere gereken cevabı verecektir aga :D
tilki tabi ki daha üstün ama raskoln de iyi :D
aga raskoln ü millet fazla küçümsüyor inşallah senaristler yüzümüzü kara çıkartmaz da raskoln şovu devam ettirir 😀

simdi en güzel ve en sevilen film kurtlar vadisi pusu demi:):):):):)

Tilki açık ara öndedir, Raskoln'ün de konuşmalarını çerçeveletip bir duvara asacaksın. :)

tamam tilki bi efsane ama raskolnde gençler arasında sevilen bi isim sempatik aynı zamanda tarzı farklı :D
mesela benim arkadaşlar raskoln ü çok sever :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,283
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs