Kurtlar Vadisi Pusu 233.Bölüm Yorumları

ne geceydi be hala etkisindeyim bu bölümü kelimelerle ifade etmek çok zor
en efsane en duygusal ölüm Ömer Baba nın ölümü oldu
burda yönetmeni senaristleri ve gökhan kırdar ı tebrik etmek lazım yapabileceklerinin en iyisinden fazlasını yapmışlar NET

yok aga 4 5 saat önce
Baştan görmedik :D Ah be Ömer baba keşke Vadiden ayrılmasaydı çok yakışıyordu şimdi bize kim öğüt verecek. Son nefesinde bile ders vererek gitti

ne geceydi be hala etkisindeyim bu bölümü kelimelerle ifade etmek çok zor
en efsane en duygusal ölüm Ömer Baba nın ölümü oldu
burda yönetmeni senaristleri ve gökhan kırdar ı tebrik etmek lazım yapabileceklerinin en iyisinden fazlasını yapmışlar NET
Camii kısmında çok hata var aga

Son düzenleme:
Mekanın cennet olsun Ömer baba...
Dizinin bu haftaki bölümünün hashtag’i #ÖmerBabanınvedası idi. Hepimiz Şedid operasyonunda bir kurşun bekledik ama olmadı. Sonra büyük mutluluklar yaşadı Ömer Baba ve bir evladın en çok duymak isteyeceği şeyleri söyledi evladına... Cami’den çağrılışında ve gidişinde ve hatta namazını eda edişinde dahi olmadık yerden çokacak kötü bir adam bekledim hiç istemeyerek.

Bu dizide kimse kolay kolay eceliyle ölmez. Keza Ömer Baba'nın öldürülmesi Polat için ekstra müthiş bir motivasyon olurdu. Fakat yapım bu kolay yolu seçmedi. Karaktere müthiş bir saygıyla ona layık bir vedayı seçti. Bu hem müthiş bir jest hem de yapımın kendine olan müthiş güveninin göstergesi. Türkiye’de hemen hemen başka hiçbir dizi bu fırsatı elinin tersiyle itemezdi. Müthiş bir güç gösterisi yaptılar. Saygı duydum...

Son düzenleme:
artık bu bölüm bari hak ettiği reyting oranlarını alsın

Aga ben Karanın sahnesinde tutabildim de Ömer Baba başka be aga kendimi tutamadım :T

sürgünüm
105
-KADİR-
101
Polat Şaşmaz
55
takas
50
batuhankaralar
37
papuleoo
32
Çiğdem-
27
legolas9900
17
ABAY_06
6
china_shangai
3
34rcp44
2
raufcan.m
2
AlemTo
2
WesTxCoasT
2
vadikızı
2
Master.1000
2
eros
2
RevaN
2
Maskeli Fedai
2
mrt-06

Konuya en fazla mesaj yazan üyeler
aaa çok iyi yazmışım tabii televizyondan izleyince konuya odaklanabildim geçen yıl bilgisayardan izlediğim için foruma gelemiyordum dizi oynadığı saatlerde🙂🙂

bu bölümde ab ve abc de yükselmişiz totalde de yine bir yükseliş var bu bölüm çok daha fazlasını hak etmişti

bu bölümde ab ve abc de yükselmişiz totalde de yine bir yükseliş var bu bölüm çok daha fazlasını hak etmişti
malesef aga hakettiğimizin çok altında bu bölümde 10 alamadık ya çok üzüldüm ya herşeyiyle efsane bi bölümdü

malesef aga hakettiğimizin çok altında bu bölümde 10 alamadık ya çok üzüldüm ya herşeyiyle efsane bi bölümdü
aga afedersinde malesef sezon başındaki hissettiyim ümitsizliğimde haklı çıktım malesef, böyle sisteme ....

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato