Kurtlar Vadisi Pusu 233.Bölüm Yorumları

Annem hüngür hüngür ağladı yanımda bende dayanamadım sayılır müthiş bir final sahnesiydi Emin Olcay çok büyük oyuncu resmen yaşattı bize o anı Alah herkese böyle ölüm nasip etsin..

böyle ölüm herkese nasip olmaz
Türk tv tarihinin en efsane ölümü

Annem hüngür hüngür ağladı yanımda bende dayanamadım sayılır müthiş bir final sahnesiydi Emin Olcay çok büyük oyuncu resmen yaşattı bize o anı Alah herkese böyle ölüm nasip etsin..
birazdan bende annemi aricam kesin ağlamıştır o da hatta babamı bile merak ediyorum bu sahnede gözleri dolmayan insani duygularını yitirmiştir zaten insanın içi sızlar be

yalnız şunada dikkat çekelim hiç bir dizide böyle bir namaz kılma sahnesi çekilmedi helal olsun pana film helal olsun Necati abi o güzel kaside ezan ve kıraat hiç bir dizide olmadı

çokk kötüü oldummm köydeki dedeme çok benziyordu ömer baba o geldi aklıma birden
nefesim kesildi yaaaa

Türk Tv tarihinin en müthiş ölümüdür bence yok böyle bi sahne
vadi tarihine altın harflerle geçecek bir bölümdü zaten bu sonla bu bölüm benim için en özel yerlerden birindedir

2 Polisimizi Şehit eden 4 PKK'lı Öldürüldü. Bu güzel haber.

O kaside, O sabah ezanı, O cami,musalla taşları, Ve secdede verilen emanet.. Çok etkileyiciydi..Çok duygulandım.

Son sahnede çalan ilahinin adını bilen var mı çok duygusal ya