Polat Şaşmaz
Favori Üye
Abi Ömer Babam gittiNasil yasarsan oyle olursun nasil olursen o hal uzerine dirilirsin![]()
Abi Ömer Babam gittiNasil yasarsan oyle olursun nasil olursen o hal uzerine dirilirsin![]()
O nasıl söz aga insanız biz sevinçlerimiz hüzünlerimiz var.Rezil oldumBir dizi karakterine aglanilir mi be
![]()
Aga ben dayanamicam tuvalete gidip aglicamO nasıl söz aga insanız biz sevinçlerimiz hüzünlerimiz var.
Benim yolumda geliyorsun. Bende İmam Hatipliyim.Bende imam veya muezzin olacam İnsallah idolum Ömer Babam. Ben bundan sonra namazlarima cok daha dikkat ederim bende boyle bir sekilde vefat ederim İnsallah
Oluyor oluyor hürrem hüsne falan fişman ömer baba öldü laaaKopyala yapıştır yapsam oluyor mu? [HASHTAG]#omerbabaninvedasi[/HASHTAG]
birazdan bende annemi aricam kesin ağlamıştır o da hatta babamı bile merak ediyorum bu sahnede gözleri dolmayan insani duygularını yitirmiştir zaten insanın içi sızlar beAnnem hüngür hüngür ağladı yanımda bende dayanamadım sayılır müthiş bir final sahnesiydi Emin Olcay çok büyük oyuncu resmen yaşattı bize o anı Alah herkese böyle ölüm nasip etsin..
aga benim gibi çok ciddi , nerdeyse hiç gülmeyen bir insan olarak çok duygulandım rsmen 1 dakika ağladım ışıkları kapattım kendim olsaydım 5 dakika ağlardımRezil oldumBir dizi karakterine aglanilir mi be
![]()
Aga ben tuvalete gidiyom İnsallah daha baslamazaga benim gibi çok ciddi , nerdeyse hiç gülmeyen bir insan olarak çok duygulandım rsmen 1 dakika ağladım ışıkları kapattım kendim olsaydım 5 dakika ağlardım