- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
adam mr.key gibi bir düşmanı alt ediyor sen beğenmiyon abi, adam düşmanlrın belalısı elinden kimse kurtulamıyor 😀Âkif'i başımıza bela ettiler
O konuda fazla emin olma hayaldir benceadam mr.key gibi bir düşmanı alt ediyor sen beğenmiyon abi, adam düşmanlrın belalısı elinden kimse kurtulamıyor 😀
onu diğer mesajlarımda yazdım aga tedbirimi aldım 😀O konuda fazla emin olma hayaldir bence![]()
aga sen bi daha edit yapmazsan daha iyi olacakBu da benden size bayram hediyesi
aga fena değil ama müziği çok dağıtmışsın gladioyu sade koysan çok daha iyi olabilirdiİşte Editli Fragman
abi bi o kaldı bende kabu ledemiyorum ya abdül gitti kara gitti bari o gitmesin polat babası olmadan napacakÖmer baba ölmesin arkadaş olmaz olabilemez ben kabul etmiyorum![]()
Aga benim programda videonun sesini kısmadın mı almıyor yapcak bir şey yokaga sen bi daha edit yapmazsan daha iyi olacak
müzik zaten efsanede bu fragmana koyulacak en son müziklerden bişeyde de saçmalamasan şaşarım zaten
hee bi de normal fragman müziğinin sesi de az bişey geliyo tam kısamamışsın
aga fena değil ama müziği çok dağıtmışsın gladioyu sade koysan çok daha iyi olabilirdi![]()
eline sağlık aga ama fragmanla uyumlu müzikler seç daha iyi olurAga benim programda videonun sesini kısmadın mı almıyor yapcak bir şey yok![]()
Eyvallah aga bundan sonra müzik seçiminde daha dikkatli olurum .deline sağlık aga ama fragmanla uyumlu müzikler seç daha iyi olur![]()
aga bana göre güzel olmuştu ama düşüncene saygı duyarımaga sen bi daha edit yapmazsan daha iyi olacak
müzik zaten efsanede bu fragmana koyulacak en son müziklerden bişeyde de saçmalamasan şaşarım zaten
aga fena değil ama müziği çok dağıtmışsın gladioyu sade koysan çok daha iyi olabilirdi![]()
Harbiden aga müzikle fragman uymamış pekaga sen bi daha edit yapmazsan daha iyi olacak
eyvallah aga sağol müzik bencede güzel ama tabi herkes herşeyi beğencek diye bir şey yok@34rcp44 aga müziki ben beğendim 🙂 @takas @china_shangai abi bizim evdede ömer baba nın hüznü var en sevilen karekterlerin başında geliyor, zaten birde eskilerden kimse kalmadı
bence de güzel ama müzik fazla dağılmış gladioyu tek koysan süper olurduaga bana göre güzel olmuştu ama düşüncene saygı duyarım![]()
zevkler ve renkler tartışılmaz agabence de güzel ama müzik fazla dağılmış gladioyu tek koysan süper olurdu![]()