Süper ya baktıkça gülüyorum güldükçe bakıyorumbakınca cidden kopulacak cinsten![]()
Süper ya baktıkça gülüyorum güldükçe bakıyorumbakınca cidden kopulacak cinsten![]()
sen mi dedin ben daha en başında söyledim şedidin içine sızıcak diye siyah sancak aga ne adamsın yaBen dedim![]()
Tabii aga mecazi anlamda ben dedim hakikat anlamında sen dedinsen mi dedin ben daha en başında söyledim şedidin içine sızıcak diye siyah sancak aga ne adamsın ya![]()
aga harika bi edit yaptım 2 dakka sonra burdaTabii aga mecazi anlamda ben dedim hakikat anlamında sen dedin
Bekliyoruz aga bende bir edit yapimaga harika bi edit yaptım 2 dakka sonra burda![]()
Müzik kendi yapımın mı aga çok güzel olmuş ellerine sağlıkİşte Editli Fragman
sağol agaBirazdan benim de editli fragmanım geliyor5 dk ya burda
Müzik kendi yapımın mı aga çok güzel olmuş ellerine sağlık![]()
aga müzik güzelde fragmana gitmemiş ama yinede eline sağlıkBu da benden size bayram hediyesi
Eyvallah agaaga müzik güzelde fragmana gitmemiş ama yinede eline sağlık
Akif ve erhan konusuna kesinlikle katılıyorum. Özellikle erhan sanki yok dizide adamı öne cikarsalar süper olacak yok illaki akif kahraman olacak.Akif ile çizilen yol çok iyi sonuç olarak yine kahraman olarak karşımıza çıkacaktır. Fakat oraya gelene kadar şuan için yazılan saçma boks senaryosu sezonunun bu güzeliğini öldürüyor.. Cahit karakteri de resmen başrol oldu sanki.. gerçekten adam Polat'ın yanına bir daha gelmek istemiyor gibi bir havası var. Erhan ise halen oturuyor.. Memati ve Abdülhey'den sonra Erhan gelir ama sanki bu adam Nevzat'larla birlikte ölmüş gitmiş.
Tapatalk 2