Kurtlar Vadisi Pusu 233.Bölüm Fragmanı

Güzel bir bölüm bizleri bekliyor. :)
Hayır olsun. :) :)

mr.k vuran kişi akif değil bence tilki andrei öldürüyor mr.keyi
akifi dikkat ediyorsanız dövüşürken birden ileriye kosuyor mr.k vurulduğunu görünce tepki veriyor bence ben tilki andreinin öldürdüğünü düşünüyorum 🙂🙂🙂

1911798_1562288637327725_4909665904385587457_n.jpg

usta ortalığı dağıtacak yine

müthiş mükemmel süper harika dehşet dehşetül vahşet muhteşem enfes harikulade fevkalede :d

müzikte süper fragman harbiden çok iyi be
bu arada bugünün pazartesi olduğunu unutuyorum fragman tamamen aklımdan çıkmış görünce çok sevindim :D
usta ışidi perişan edecek
İnşallah Mr.Key ölmez dizide en sevdiğim adamlardan onu usta öldürsün akif bebesi değil

müthiş mükemmel süper harika dehşet dehşetül vahşet muhteşem enfes harikulade fevkalede :D

müzikte süper fragman harbiden çok iyi be
bu arada bugünün pazartesi olduğunu unutuyorum fragman tamamen aklımdan çıkmış görünce çok sevindim :D
usta ışidi perişan edecek
İnşallah Mr.Key ölmez dizide en sevdiğim adamlardan onu usta öldürsün akif bebesi değil
aga artık çok geç gibi ingiliz anahtarı mefta, tabi akif reis hayal falan kurmuyorsa

Abime whatshaptan yolladım fragmanı yorumlara bakın :F

Ben kibritçi cevat
Yılmaz bu ne
Odundur agam
Yakın ulen bunları
Noldu Polat korktun mu

Ağır Kibritçi Cevat fanıdır :F

Fragman süper. Tüyolarda Siyah Sancağın Işid kostümü giyip masumları kurtaracağı yazıyordu bence oyun yapıyor bizimkiler

Son düzenleme:
10712894_757902764269598_3997501282779847434_n.jpg

artık yasin komutan polat ın sağ kolu olacak hep polat la takılmaya başladı gelir gelmez 🙂

Keşke Yasini Kara gibi gizli bir şekilde Vadiye soksalardı

Allah korusun aga Vadi biterse zaten benim hayatımda son bulur ben kesin gece yatınca ölürüm

234.bölümde Mr.Keye güle güle deriz bence sonra o bölüm sonunda Ra çıkar sonra sıra Işide gelir onları da gebertir Polat
İlki tuttu gibi :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato