aga önemli değil net olarak anlaşılan birşey yok gibi sadece mr.key ölümü ve kampın patlatılması belli 🙂Masallah bölümü özet gecmisler![]()
aga artık çok geç gibi ingiliz anahtarı mefta, tabi akif reis hayal falan kurmuyorsamüthiş mükemmel süper harika dehşet dehşetül vahşet muhteşem enfes harikulade fevkalede
müzikte süper fragman harbiden çok iyi be
bu arada bugünün pazartesi olduğunu unutuyorum fragman tamamen aklımdan çıkmış görünce çok sevindim
usta ışidi perişan edecek
İnşallah Mr.Key ölmez dizide en sevdiğim adamlardan onu usta öldürsün akif bebesi değil
aga fragman yanıltmacası olabilir fragmana aldanmamak lazımaga artık çok geç gibi ingiliz anahtarı mefta, tabi akif reis hayal falan kurmuyorsa
evet aga malesef öyleymişaga fragman yanıltmacası olabilir fragmana aldanmamak lazım
ömer baba kesin mi ölecek aga
fragmanda pek iz yok aga İnşallah gitmezevet aga malesef öyleymiş
keşke aga ömer baba lazım bize
fragmanda pek iz yok aga İnşallah gitmez
yav aga herkes gidiyo bari erhan falan ustanın yanına dönsekeşke aga ömer baba lazım bize
Ben dedim
Polatın bu resimde ki şekline koptum![]()
artık yasin komutan polat ın sağ kolu olacak hep polat la takılmaya başladı gelir gelmez 🙂
Ağzından bal damlıyor aga![]()
artık yasin komutan polat ın sağ kolu olacak hep polat la takılmaya başladı gelir gelmez 🙂
İlki tuttu gibiAllah korusun aga Vadi biterse zaten benim hayatımda son bulur ben kesin gece yatınca ölürüm
234.bölümde Mr.Keye güle güle deriz bence sonra o bölüm sonunda Ra çıkar sonra sıra Işide gelir onları da gebertir Polat
bakınca cidden kopulacak cinstenPolatın bu resimde ki şekline koptum![]()