Kurtlar Vadisi Pusu 232.Bölüm Yorumları

süpervizörlük aga yani denetmen gibi anlaşılan sürekli vadiyle de ilgilenmiyor
ya bırak aga bişey göremiyorum ben bu mu süpervizörlüğü
çatışma sahnelerine hiç mi bakmıyor
serdar akarı başka bir dizi için almışlar beyler vadiyle alakası yok

orda arapça söylüyor onun üzerine dublaj yapıyolar seyirci anlasın diye
yani dizide arapça söylüyor adam

ilki hata değil ölür zaten :D
Ama sonrasında gelen diğer adamla normal yine Türkçe konuştu o nasıl olacak. Üstelik dublaj yapıldığı hiç belli değil sanki sadece Türkçe söyleniyor orada. :) Ama Ömer amcayı öldürmeye çalışan gencin öldürülmesi iyiydi o kısım. :)

şuan ekrandaki tüm dizilerin kat kat üstüned bir görüntü kalitesi var inanılmaz bir etki yaptı selahattin sancaklı adamın dibi dibi
keşke yönetmen olsaydı direk doğan ümit karacayla olmaz bu iş
geçen bölüm 1 şans daha verim eleştirmim yenidir dedim ama yok böyle çatışma sahnesi yok
kuru sıkıya bile geçmemiş adam
aga biraz daha bekleyelim adama biraz daha şans verelim ama şu bir gerçek ki efectler gerçekten yaklışmıyor inşallah bir çözüm bulurlar

hobbaaaaaaaaaa

setter ağa ve enfes müziği :D

aga biraz daha bekleyelim adama biraz daha şans verelim ama şu bir gerçek ki efectler gerçekten yaklışmıyor inşallah bir çözüm bulurlar
yok aga şans manş yok bıraksın gitsin 3.bölüm bu ya nereye kadar zaman zaman yok artık yapamayan gider

setter ağa adamım ya :D

yok aga dediğin kadar da kötü değil sen b sakin kafayla sonra düşün 😀
hobbaaaaaaaaaa

setter ağa ve enfes müziği :D

yok aga şans manş yok bıraksın gitsin 3.bölüm bu ya nereye kadar zaman zaman yok artık yapamayan gider

setter ağa adamım ya :D

Ama sonrasında gelen diğer adamla normal yine Türkçe konuştu o nasıl olacak. Üstelik dublaj yapıldığı hiç belli değil sanki sadece Türkçe söyleniyor orada. :) Ama Ömer amcayı öldürmeye çalışan gencin öldürülmesi iyiydi o kısım. :)
kendi adamlarıyla arapça konuşuyor orada dublaj yapıldı
zaten belli olmaması lazım sesler karışıyor yoksa
vadi uluslararası bi dizi dünyanın her devletini ve milletini ilgilendiren senaryosuyla farkını ortaya koyuyor

yok aga dediğin kadar da kötü değil sen b sakin kafayla sonra düşün 😀
aga vadide çatışma sahnesi çekemiyosan yerin yoktur görmüyon mu ya herşey müthiş en önemli olayımız aksiyon sorunlu olmaz bıraksın gitsin yapamıyorsa

obaaaaaaaaaaaa hüküm müziği usta ve yasin Allah ım sana geliyorum :D

abi bu ne ya inanılmaz bişey usta felaket bu adamın eşi benzeri yok ya müthiş bieşy müthiş :D

bak bu sahne süper ötesi işte

ve hükümmmmmmmm

hüküm müziğini özlemişim be usta coşturuyor yine reytingler an itibariyle tavandır kesin :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,285
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato