Kurtlar Vadisi Pusu 231.Bölüm Yorumları

iyi geceler aga bugün konuda epey aktiftin her zaman böyle bekleriz :D

yav yok aga ne serdarı merti :D kordon iyidir diğerleri kalsın :D
Başka oyuncu yok aga piyasada çoğu zaten Kurtlar Vadisi'nde oynadı, aksiyon sahneleri olacaksa ölmeyede adam lazım. Bu dizi 5 sene daha nasıl devam edecek.:)

şuraya bakın ya 1 saatten fazladır yorum yapıyoruz saat daha 12 anca olmuş
gerçketen erken bitiyor vadi önceden foruma girip 5-10 dakka yorum yapınca bi bakıyodum saat 12.30 olmuş

Güzel bir bölümdü ama 230.Bölümün çok gerisinde kaldı. 230.Bölüm başlamasıyla bitmesi bir oldu.. Yönetmen yazısı çıktığında da bir sinema film izlenmiş gibi gibi bir hava aldı insan. Bu bölüme damgasını vuran sahne tartışılmaz Amon ve Polat'ın sahneleriydi.. ikisi de mest etti. Bu bölümde diğer karakterler ortaya çıkmasıyla dizinin temposu düştü. Safiye'nin Filistin sahnesi güzel olmuş.. fazla uzatmadan gösterdiler.. bir sonraki sahnesi sıktırmaya başladı.. Cahit'le mesajlaşma, Leyla görüşmesi vs. Cahit yine çok ön plana çıkmaya başladı.. biz Erhan'nın efsane dönüşünü beklerken, KGT bekçisi yapilmış.. Settar Ağa ortaya çıktı.. şimdiden yorum yapmak erken, bekleyip göreceğiz. Doğan Ümit Karaca daha ikici bölümden çuvallamaya başladı.. Lion timi ile Armageddon çatışması olmamış.. figüranlar berbat bir performans sergilemiş.. Serdar Akar'ın eli değmediği belli. Onun dışında bu akşam reklam kustuk.. yeni bölüm 21:20'de (20:20) başladı.. ondan sonra kısa aradan uzun ara reklamlarıyla rekor kırdılar bu akşam. Buna rağmen yinede de iyi bir reyting alacağımızı tahmin ediyorum.. 10 üstü kesinlike gelir. Final sahnesi yanlış olmuş.. 230.Bölüm çok güzel bitti.. 231.Bölüm hayal kırıklığı.. tahminimce arkadan vuran kişi Mr. Key.. yanlış hatırlamıyorsam o da kampa geliyordu.. Akif olayı gereksiz ve bir o kadar da basit olmuş. Polat karizmasiyla mest etti..

Tapatalk 2

Son düzenleme:
Güzel bir bölümdü ama 230.Bölümün çok gerisinde kaldı. 230.Bölüm başlamasıyla bitmesi bir oldu.. Yönetmen yazısı çıktığında da bir sinema film izlemişim gibi bir hava aldı insan. Bu bölüme damgasını vuran sahne tartışılmaz Amon ve Polat'ın sahneleriydi.. ikisi de mest etti. Bu bölümde diğer karakterler ortaya çıkmasıyla dizinin temposu düştü. Safiye'nin Filistin sahnesi güzel olmuş.. fazla uzatmadan gösterdiler.. bir sonraki sahnesi sıktırmaya başladı.. Cahit'le mesajlaşma, Leyla görüşmesi vs. Cahit yine çok ön plana çıkmaya başladı.. biz Erhan'nın efsane dönüşünü beklerken, KGT bekçisi yapilmış.. Settar Ağa ortaya çıktı.. şimdiden yorum yapmak erken, bekleyip göreceğiz. Doğan Ümit Karaca daha ikici bölümden çuvallamaya başladı.. Lion timi ile Armageddon çatışması olmamış.. figüranlar berbat bir performans sergilemiş.. Serdar Akar'ın eli değmediği belli. Onun dışında bu akşam reklam kustuk.. yeni bölüm 21:20'de (20:20) başladı.. ondan sonra kısa aradan uzun ara reklamlarıyla rekor kırdılar bu akşam. Buna rağmen yinede de iyi bir reyting alacağımızı tahmin ediyorum.. 10 üstü kesinlike gelir. Final sahnesi yanlış olmuş.. 230.Bölüm çok güzel bitti.. 231.Bölüm hayal kırıklığı.. tahminimce arkadan vuran kişi Mr. Key.. yanlış hatırlamıyorsam o da kampa geliyordu.. Akif olayı gereksiz olmuş ve bir o kadar da basit olmuş. Polat karizmasiyla mest etti..

Tapatalk 2
Anlasilan bu haftanin konusulacagi konusu
Ömer Baba oldu mu ? Olmediyse tetikciyi kim vurdu ?

Güzel bir bölümdü ama 230.Bölümün çok gerisinde kaldı. 230.Bölüm başlamasıyla bitmesi bir oldu.. Yönetmen yazısı çıktığında da bir sinema film izlemişim gibi bir hava aldı insan. Bu bölüme damgasını vuran sahne tartışılmaz Amon ve Polat'ın sahneleriydi.. ikisi de mest etti. Bu bölümde diğer karakterler ortaya çıkmasıyla dizinin temposu düştü. Safiye'nin Filistin sahnesi güzel olmuş.. fazla uzatmadan gösterdiler.. bir sonraki sahnesi sıktırmaya başladı.. Cahit'le mesajlaşma, Leyla görüşmesi vs. Cahit yine çok ön plana çıkmaya başladı.. biz Erhan'nın efsane dönüşünü beklerken, KGT bekçisi yapilmış.. Settar Ağa ortaya çıktı.. şimdiden yorum yapmak erken, bekleyip göreceğiz. Doğan Ümit Karaca daha ikici bölümden çuvallamaya başladı.. Lion timi ile Armageddon çatışması olmamış.. figüranlar berbat bir performans sergilemiş.. Serdar Akar'ın eli değmediği belli. Onun dışında bu akşam reklam kustuk.. yeni bölüm 21:20'de (20:20) başladı.. ondan sonra kısa aradan uzun ara reklamlarıyla rekor kırdılar bu akşam. Buna rağmen yinede de iyi bir reyting alacağımızı tahmin ediyorum.. 10 üstü kesinlike gelir. Final sahnesi yanlış olmuş.. 230.Bölüm çok güzel bitti.. 231.Bölüm hayal kırıklığı.. tahminimce arkadan vuran kişi Mr. Key.. yanlış hatırlamıyorsam o da kampa geliyordu.. Akif olayı gereksiz olmuş ve bir o kadar da basit olmuş. Polat karizmasiyla mest etti..

Tapatalk 2
Çok sert eleştirmişsin ama bu bölüm farklıydı, geçen hafta sezon başlangıcıydı diziye izleyici çekmek için çatışma ve aksiyon sahnelerinin çok olması normaldi ama bu hafta karakterler yerli yerine oturdu. Tempo yine haftaya artacaktır.:)

İyi yazmışım yine, yeğenim var yanımda iki sohbet edemedik.:)

Çok sert eleştirmişsin ama bu bölüm farklıydı, geçen hafta sezon başlangıcıydı diziye izleyici çekmek için çatışma ve aksiyon sahnelerinin çok olması normaldi ama bu hafta karakterler yerli yerine oturdu. Tempo yine haftaya artacaktır.:)

İyi yazmışım yine, yeğenim var yanımda iki sohbet edemedik.:)
Yegenine bol selamlarimi soyle kac yasinda ? :D

Bölüm güzeldi ama Master kardeşimizinde dediği gibi diğer karakterler ortaya çıkınca tempo biraz zayıfladı.Akifin boks sahnesi çok gereksidi keşke hiç yazmasalardı öyle bir sahneyi.Onun dışında Amon Polat sahnesi olağanüstüydü.Yani verilen mesajlar çok yerindeydi.Polatın sonra ofiste yazdıkalrı yazılarda çok iyiydi.Vadi yine ışidi tüm gerçekleriyle anlattılar.Yalnız kimse Ömer babanın şu sözüne dikkat etmemiş.Boş binaları bombalayarak mı beni savaş yaptığınıza inandıracaksınız. Orda Amerikaya gönderme vardı

akife para atan güzel bi hatun var onda bi iş var ama görecez :D

yarınki reyting oranlarını büyük merakla bekliyorum

Son düzenleme:
İyi geceler bende kaçıyorum, Allah rahatlık versin.
iyi geceler aga bende 30 dk içinde yatarım Allah rahatlık versin herkese

konuda hala 30 a yakın kişi var müthiş :D
Şu an bu başlığı görüntüleyenler (Üye: 12, Ziyaretçi: 15)

aynen aga en çok ben sevip saydırırdım kendisine çok üzüldüm gidişine :D
ben dedim onur tan gidince recep kardeşim üzüntüden vadiyi de izlemez ama neyse ki öyle bişey olmadı :kiki:

iyi geceler aga bende 30 dk içinde yatarım Allah rahatlık versin herkese

konuda hala 30 a yakın kişi var müthiş :D
Şu an bu başlığı görüntüleyenler (Üye: 12, Ziyaretçi: 15)

ben dedim onur tan gidince recep kardeşim üzüntüden vadiyi de izlemez ama neyse ki öyle bişey olmadı :kiki:
bi ara bırakıcaktım baktım yalvarıyo bırakma ben bıraktım sen bırakma diye bende ne halin varsa gör diyip kaldım :F

Bırakmayın bırakmayın şu hit fakiri kardeşiniz biraz hitlensin :D

Bölüm 230'u arattı ama geçen sezonla fark net olarak anlaşılıyor. Son sahne pek olmadı ama gelecek bölüm toplu kıyım yaşanacağı için hareketli bir bölüm olacaktır.