Kurtlar Vadisi Pusu 231.Bölüm Yorumları

Türk halkını anlamak zor her hafta her dakika aksiyon istiyorlar 230. bölümde zaten bu bize fazlasıyla sunuldu her hafta diziyi yazıp çekmek kolay iş değil ama anlayana. :)

Onur Tan'ı 10'a katladı ona bana yeter keleş sesleri hariç bariz çekim hataları yoktu. :D

Yahu yeni sezon müzikleri enfes olmuş sinema tadında neyini beğenmiyorsunuz cendere hep çalıyor zaten yine çalacaktır. :D
Doğan Ümit Karaca'nın herkes aksiyon yönünü vurgular, Ustaların yanında pişmiş adam eminim bize çok güzel sahneler izletecek. Onur Tan'ı en çokta eleştiren ikimizdik galiba kurtulduğumuza çok sevinçliyim.:)

konuda 35 üye var vadi farkı bu olsa gerek

bölüm sonrası değerlendirme kadar zevkli bişey yok :D

aga çaktırma bu biraz da benim uğurum :A ben böyle epey istediğimi almışımdır bakalım 10:30 a birşey kalmadı şurda
anladım seni zaten aga bende böyle uğur yapmak isterdim ama beklenti düşmesin uçarız gerekirse uçacaksa vadi uçar açık ve net :D

Şuan televizyon izlenme oranları düşük ama zamanla artacaktır hem rakip kanallarda da birşey yok izlenecek. Bu Kurtlar Vadisi içinde avantaj.:)
öyle deme güldür güldür ün tekrarları bile diğer günlerde 3- 4 oluyor epey izleyeni var, kocamın ailesi izlyenlerde bir hayli fazla, aramızda kalsın kemik seyircisi var, bu üç dizinin zaten 3.5-4 arası garanti reytingi var hayat agacı kaliteli iş, daha kardeş payı gelecek

iyi geceler aga bugün konuda epey aktiftin her zaman böyle bekleriz :D

yav yok aga ne serdarı merti :D kordon iyidir diğerleri kalsın :D
aga bu arada hayırlı uğurlu olsun bu konuda rekoru bu gece kırmış olduk 😀 yarın da değerlendirmelere devam ederiz zaten 25 olan rekoru en az 26 sayfayla geçeriz diye düşünüyorum 😀

öyle deme güldür güldür ün tekrarları bile diğer günlerde 3- 4 oluyor epey izleyeni var, kocamın ailesi izlyenlerde bir hayli fazla, aramızda kalsın kemik seyircisi var, bu üç dizinin zaten 3.5-4 arası garanti reytingi var hayat agacı kaliteli iş, daha kardeş payı gelecek
Vadi'nin rakipi olacak dizi yok aralarında, cüsseleri yetmez. Hem unutma geçen yıl Vadi atv'deyken Arkadaşım Hoşgeldin vardı Kanal d'de 7-8 reyting alıyordu. Aramızda Kalsın'ın en iyi dönemiydi 6-7 reyting alıyordu.:)