ölücek etem oda ölücek her canlı ölümü tadacakpolat elamdarın babası ölcek mi acaba![]()
ölücek etem oda ölücek her canlı ölümü tadacakpolat elamdarın babası ölcek mi acaba![]()
Doğan Ümit Karaca'nın herkes aksiyon yönünü vurgular, Ustaların yanında pişmiş adam eminim bize çok güzel sahneler izletecek. Onur Tan'ı en çokta eleştiren ikimizdik galiba kurtulduğumuza çok sevinçliyim.Onur Tan'ı 10'a katladı ona bana yeter keleş sesleri hariç bariz çekim hataları yoktu.
Yahu yeni sezon müzikleri enfes olmuş sinema tadında neyini beğenmiyorsunuz cendere hep çalıyor zaten yine çalacaktır.![]()
onur tan kötü diyodukta gelen gideni aratmasın bide..onur tan varken bile bu tns sisteminde 16 ları gördük aga mesele yok![]()
aga çaktırma bu biraz da benim uğurumonur tan varken bile bu tns sisteminde 16 ları gördük aga mesele yok![]()
Şuan televizyon izlenme oranları düşük ama zamanla artacaktır hem rakip kanallarda da birşey yok izlenecek. Bu Kurtlar Vadisi içinde avantaj.ne diyim aga bu sezon ben reytinglerde çok ümitli değilim sizin dediğniz gibi olursa seviniriz tabi 🙂
anladım seni zaten aga bende böyle uğur yapmak isterdim ama beklenti düşmesin uçarız gerekirse uçacaksa vadi uçar açık ve netaga çaktırma bu biraz da benim uğurumben böyle epey istediğimi almışımdır bakalım 10:30 a birşey kalmadı şurda
Şevkat Tepe'yi bıraksa da şu başroldeki Serdar Mert'de gelse.Yok kardeşim Kordon arkadan sıktı o bebeye
öyle deme güldür güldür ün tekrarları bile diğer günlerde 3- 4 oluyor epey izleyeni var, kocamın ailesi izlyenlerde bir hayli fazla, aramızda kalsın kemik seyircisi var, bu üç dizinin zaten 3.5-4 arası garanti reytingi var hayat agacı kaliteli iş, daha kardeş payı gelecekŞuan televizyon izlenme oranları düşük ama zamanla artacaktır hem rakip kanallarda da birşey yok izlenecek. Bu Kurtlar Vadisi içinde avantaj.![]()
iyi geceler aga bugün konuda epey aktiftin her zaman böyle beklerizherkese tüm fforum tüm türkiye ve tüm vadicilereiyi geceler...![]()
yav yok aga ne serdarı mertiŞevkat Tepe'yi bıraksa da şu başroldeki Serdar Mert'de gelse.![]()
inşallah canlar...en son 24 sayfaya geldiydik...haftnın birincisi olur bu konu..iyi geceler aga bugün konuda epey aktiftin her zaman böyle bekleriz![]()
aga bu arada hayırlı uğurlu olsun bu konuda rekoru bu gece kırmış olduk 😀 yarın da değerlendirmelere devam ederiz zaten 25 olan rekoru en az 26 sayfayla geçeriz diye düşünüyorum 😀iyi geceler aga bugün konuda epey aktiftin her zaman böyle bekleriz
yav yok aga ne serdarı mertikordon iyidir diğerleri kalsın
![]()
evet aga her zamanki gibiinşallah canlar...en son 24 sayfaya geldiydik...haftnın birincisi olur bu konu..![]()
Vadi'nin rakipi olacak dizi yok aralarında, cüsseleri yetmez. Hem unutma geçen yıl Vadi atv'deyken Arkadaşım Hoşgeldin vardı Kanal d'de 7-8 reyting alıyordu. Aramızda Kalsın'ın en iyi dönemiydi 6-7 reyting alıyordu.öyle deme güldür güldür ün tekrarları bile diğer günlerde 3- 4 oluyor epey izleyeni var, kocamın ailesi izlyenlerde bir hayli fazla, aramızda kalsın kemik seyircisi var, bu üç dizinin zaten 3.5-4 arası garanti reytingi var hayat agacı kaliteli iş, daha kardeş payı gelecek
beklenen reytingi alalım da aga gerisi kolayaga bu arada hayırlı uğurlu olsun bu konuda rekoru bu gece kırmış olduk 😀 yarın da değerlendirmelere devam ederiz zaten 25 olan rekoru en az 26 sayfayla geçeriz diye düşünüyorum 😀