Perşembelerim boştu zaten uzun süredir devam eden reyting kaygısı olmayan bir diziyi izlemek daha akıllıca.İnşallah bakalım bekleriz her zaman yorumlarınla![]()
Perşembelerim boştu zaten uzun süredir devam eden reyting kaygısı olmayan bir diziyi izlemek daha akıllıca.İnşallah bakalım bekleriz her zaman yorumlarınla![]()
aga zaten belli diğer bölümde full serdar akar vardı ipi bu bölümde çırağına teslim etmiş kulağını daha çok çekmesi lazımserdar akar bu yönetmeni boş bırakmasın iyi yönetmen ama bazı toylukları daha var 😀
yav aga 10 reyting ne kievet totalde 10 ve üstü gelir herhalde gelmesi lazım yani
aynen başında durmalı alışana kadarserdar akar bu yönetmeni boş bırakmasın iyi yönetmen ama bazı toylukları daha var 😀
aga ben hak ettiğimiz reyting oranından baksetmiyorum ki malesef beklentim bu ona artık kesin diyemiyorumyav aga 10 reyting ne ki
bizim beklentilerimiz nasıl bu kadar düştü anlamakta zorlanıyorum ölümüz 10 alır ölümüz
10 nedir aga geçen yıl bu dizinin ölüsü 12-13 ortalamayla gitti.evet totalde 10 ve üstü gelir herhalde gelmesi lazım yani
serdar akarın kendi gelse 15 reyting garantiydi emme gelmedi gelemedi gelemeyordu..aynen başında durmalı alışana kadar
vadiyi çekmek en zor iştir bu piyasada mesela karanın kaçıp çatıştığı sahnede keleş sesleri daha iyi olabilirdi
serdar akarın üstünde durması lazım sağlam yönetmen belli
10 u geçersek bile bu bir rekor olurrrrr..6.8 den 10 alsak bile 3-4 reyting yükselten kaç dizi var bi haftada..ama artık en azından bi 10 reyting alırız herhalde
Yok kardeşim Kordon arkadan sıktı o bebeyepolat elamdarın babası ölcek mi acaba![]()
ne diyim aga bu sezon ben reytinglerde çok ümitli değilim sizin dediğniz gibi olursa seviniriz tabi 🙂10 nedir aga geçen yıl bu dizinin ölüsü 12-13 ortalamayla gitti.![]()
onur tan varken bile bu tns sisteminde 16 ları gördük aga mesele yokserdar akarın kendi gelse 15 reyting garantiydi emme gelmedi gelemedi gelemeyordu..![]()