Kurtlar Vadisi Pusu 231.Bölüm Yorumları

gökhan kırdar eski müzikleri hiç kullanmıyor bi insan bu kadar mı yeni müzik yapar ya :D

diğer dizilerin 5 tane müziği olur onları çalar dururlar
bu adam 1000 tane müthiş müzik yapmış hala yapıyor yav güzel abicim büyük usta eskileri kullan vadi bu havası müziklerindedir cendere çalacaksın her bölüm en az 10 dakka
cidden ya adam tam bir yeni müzik hastası o kadar çok müzik var ki artık sıra bile gelmiyorn

aga iddaa haramdır ama :D ben geçemicek diyorum ama inşAllah geçerler :)
aga kumar oynamıyoruz ya aramızda bi iddaa olur vadi için her türlü iddaaya girerim gerçketen bak inanarak söylüyorum aga bunu
mesela geçen hafta hiçbi fikrim yoktu ama bu hafta var 10 üstü

Bölüm 1.30.00 saat sürdü bence.

21.00 Yeni Bölüm
21.45 Reklam
22.00 Devam
22.43 Reklam
22.58 Devam
23.00 Reklam
23.15 Bitiş

1.30.00 saat ediyor 1.31.00 falan

gökhan kırdar eski müzikleri hiç kullanmıyor bi insan bu kadar mı yeni müzik yapar ya :D

diğer dizilerin 5 tane müziği olur onları çalar dururlar
bu adam 1000 tane müthiş müzik yapmış hala yapıyor yav güzel abicim büyük usta eskileri kullan vadi bu havası müziklerindedir cendere çalacaksın her bölüm en az 10 dakka
Gökhan Kırdar'ın müzikleri diğer dizilerin müziklerine 10 basar aga, bu müziği dinledikten sonra başka dizinin müziğini beğenemiyorsun.:)

Kaçak'ın müziği mesela kepaze.:(

Kurtlar Vadisi Pusu Haftaya %65 Yok Arkadaşlar.. Bayram Nedeniyle 1 Hafta Ara

Aklıma bir şey takıldı. Pusat sezon finalinde Ordinaryusdan bahsetmişti. Bence Ordinaryus Tilki.

aga kumar oynamıyoruz ya aramızda bi iddaa olur vadi için her türlü iddaaya girerim gerçketen bak inanarak söylüyorum aga bunu
mesela geçen hafta hiçbi fikrim yoktu ama bu hafta var 10 üstü
evet totalde 10 ve üstü gelir herhalde gelmesi lazım yani

Gökhan Kırdar'ın müzikleri diğer dizilerin müziklerine 10 basar aga, bu müziği dinledikten sonra başka dizinin müziğini beğenemiyorsun.:)

Kaçak'ın müziği mesela kepaze.:(
zaten gökhan kırdar ı kimseyle kıyaslamak gibi bi yanlışın içine girmiyoruz aga adam ayrı bi dünyada bu konuda :D ama vadinin 1000 tane müziği var eskileri de sık sık kullanmalı bu bölüm bir cendere çalmadı mesela pusu mix çalmadı
çalsın eskileride

serdar akar bu yönetmeni boş bırakmasın iyi yönetmen ama bazı toylukları daha var 😀
Onur Tan'ı 10'a katladı ona bana yeter keleş sesleri hariç bariz çekim hataları yoktu. :D

Yahu yeni sezon müzikleri enfes olmuş sinema tadında neyini beğenmiyorsunuz cendere hep çalıyor zaten yine çalacaktır. :D