hatırlarsan ben sana demiştim cnm necati bey bu fırsatı kullanır başka ünlü bir oyuncu daha bekliyorum ben demiştimyok aga Ra dedi işte amon dünyayı beraber yönetiyoruz diyor yani yine dünyaca ünlü bir holwvod star ın a hazırlıklı olalım
O Yuce Majeste degildi kacirdin herhaldekuzuzadenin töreninde ölenler kimdi o zaman tapınakçı değilmiydi![]()
öyle olsa da share stone u holwyvod star ı olarak görmüyor musunİste o Ra Sharon Stone oluyor aga![]()
hmmO Yuce Majeste degildi kacirdin herhalde
sharenun gelceğini sanmıyorum ben...baktı polattan hayır yok temel içgüdü 3 ü çekmeye hazırlanıyoduröyle olsa da share stone u holwyvod star ı olarak görmüyor musun
yok aga gelecek necati şaşmaz kendisi açıkladıhmm
sharenun gelceğini sanmıyorum ben...baktı polattan hayır yok temel içgüdü 3 ü çekmeye hazırlanıyodur![]()
Ra derken neyi.kastettiAmon babanı ben kaçırmadım
Polat kim o zaman
Amon dehşet cevap RA
rascoln olabilir..😱ömer babayı tilki andrei kaçırtmış olabilirmi acaba bu şekilde giriş yapabilirmi diziye![]()
başka bi hollywodd starıoalbilir..lisada olabilir...Ra derken neyi.kastetti
21.00-22.00 Reklamı verilmek zorunda yani reklamsız gidemez ki.Böyle reklam saati olmaz olsun, Kanal D'de düzelir dedik o da olmadı.![]()
abi dünyayı RA ile beraber yöetiyoruz diyor ben yine büyük bir karekter bekliyorum bir star gelecek gibi yineRa derken neyi.kastetti
Yok aga Polat dedi ya Sharon Stone seneye diye seneye gelir yani Raöyle olsa da share stone u holwyvod star ı olarak görmüyor musun
21:45'te versinler o zaman.21.00-22.00 Reklamı verilmek zorunda yani reklamsız gidemez ki.![]()
aga onu şimdiden bilemeyiz o kesin değil bence ondan başka bir karekter daha olma ihtimali yüksekYok aga Polat dedi ya Sharon Stone seneye diye seneye gelir yani Ra
Bence tanrıyı hani polat allah bana yeter dediya ve daha önceden Amon ve ra anlattı ona atıfta bulundu.Ra derken neyi.kastetti