Polat Şaşmaz
Favori Üye
21.45'te reklama girerse diğer anlık en geç 22.45'te reklama girebilir. Böyle olunca yanlızca 45 dakika reklamsız gitmiş oluyor. Ama 21.30'da girerse, diğer anlık 22.45'te girerse böylece 1 saat reklamsız gitme şansı oluyor.21:45'te versinler o zaman.![]()
üstteki yazdığın tamam bizde öyle diyoruzda altta yazdığınla amon un söylediğinin bir alakası yok gibiarkadaşlar ra açıklaması buymuş büyük kişiler için kullanılıyormuş amon gibi güçlü birisi daha var vadide 😱😱😱😱 açıklama aşşağıda
(r.a.): Radiyallahu anh: Allah ondan razı olsun demektir; sahabeler ve bazı büyük zatlar için söylenir. @Polat Şaşmaz @sürgünüm @-KADİR-
@china_shangai
altta ayzdığım ra kelimesinin tanımı 🙂🙂 alakasıda var büyük zatlar için söyleniyormuş işte 🙂üstteki yazdığın tamam bizde öyle diyoruzda altta yazdığınla amon un söylediğinin bir alakası yok gibi
tamam da o bizim islam inancı için geçerli amon niye durduk yere bunu söylesin ben onu anlayamadımaltta ayzdığım ra kelimesinin tanımı 🙂🙂 alakasıda var büyük zatlar için söyleniyormuş işte 🙂
bilmiyorum cnm ama o kelimenin tanımı o niye söylediğini senaristler bilir yanı 🙂🙂🙂tamam da o bizim islam inancı için geçerli amon niye durduk yere bunu söylesin ben onu anlayamadım
yok aga çakma halifeömer babanın konuştuğu adam işidin liderimi oluyo![]()
amon gibi adamlar islam düşmanı...dinin her değererini kullanırlar bu adamlar..göze hoş görünmek için..tamam da o bizim islam inancı için geçerli amon niye durduk yere bunu söylesin ben onu anlayamadım