21.45 gibi de bölüm başlasa tam olacak Kanal D yapar dedik o da yapmadıBölüm süresi ideal bana göre eskisi gibi sıkmadan ve tadında bitiyor.
aynen bende özellikle ona dikkat ettim ismini göremedim
tilki andrei yalan oldu galiba
hayırrr çocuk oyuncağımı bu yanı anlaşmadıkları adamı jeneriğe ekleyip sonrada çıkarsınlar bukadar amötörte birşeyi hiçbir dizi yapmaz bence orhan beyi pana resmi olarak açıklıcaktır çok yakında 🙂🙂belkide açıklanmadan isminin yazılmış olmasını yanlış bulmuşlardır@takas ilginç bir şey söyleyeyim orhan edip ertürk ün adı jenerikten çıkarılmış
tamam da aga ben gördüğümü söylüyorum bize ne kanal ın reklamından biz zevkle diziyi izleyemedikten sonra tüküriğim reklamına neyse yarın reytingler açıklanınca biz zaten kanal d ye söylenmeye devam ederiz bölümü konuşalım bariaga olay ne biliyon mu reklamlar aynı sorun sürede sürede
bölümün süresi azaldı ama reklamlar azalmaz aynı hep o yüzden reklam izleme süremiz arttı
bölüm 23.45 e kadar sürse reklamlar yine aynı olacaktı ama biz daha çok vadi izlemiş olacaktık
total 11 ab 8.5Tüm ekibin emeğine sağlık bakalım yarın kaç reyting alacakreyting beklentilerini alalım herkesten.
Sende tam izleyecek bölümü bulmuşsun he bu bölümde hiç aksiyon yoktu daha çok politika öndeydiTüm ekibin emeğine sağlık bakalım yarın kaç reyting alacakreyting beklentilerini alalım herkesten.
O da eskide kaldı artık bir buçuk saat özet milleti bayar kışın.21.45 gibi de bölüm başlasa tam olacak Kanal D yapar dedik o da yapmadı
, ( ışid liderini oynayan tuncer salman ın sesi muazzam ve tilki andrei ye benziyor onu seslendiren tilki mi acaba diye düşünmüştüm ve adının bundan dolayı yazabileceğini söyledik)iyi olarak da düşünürsek heyecanı kaçmasın falan diye çıkarttılar diyelim inşallah bu şekilde olmuştur
Aslında ben daha yeni başladım izlemeye ilgimi çekmiyor aslında ama çok övdüğünüz için izliyorum ve sardı dizi yani.Sende tam izleyecek bölümü bulmuşsun he bu bölümde hiç aksiyon yoktu daha çok politika öndeydi
süper bölümdü daha ne olsunSende tam izleyecek bölümü bulmuşsun he bu bölümde hiç aksiyon yoktu daha çok politika öndeydi
O başladıysan o zaman sana söylim bu ilerlerAslında ben daha yeni başladım izlemeye ilgimi çekmiyor aslında ama çok övdüğünüz için izliyorum ve sardı dizi yani.
sarar tabi müthiş vadi müthişAslında ben daha yeni başladım izlemeye ilgimi çekmiyor aslında ama çok övdüğünüz için izliyorum ve sardı dizi yani.
, ( ışid liderini oynayan tuncer salman ın sesi muazzam ve tilki andrei ye benziyor onu seslendiren tilki mi acaba diye düşünmüştüm ve adının bundan dolayı yazabileceğini söyledik)
aga eğer geçen haftaki teorim doğru değilse ismi durduk yere niye yazıldı ki?
Yok aga ya aksiyon pek yoktu ya ondan şey etmiştimsüper bölümdü daha ne olsun
bize ALLAH yeter!bu bölüme damga vuran sahne amon la polat ın restleştiği sahneydi gerçekten mükemmeldi
polat ın raconu ve de amon un ona cevabuı gerçekten mükemmeldi
Zamanla daha da alışırım inşallah. Gerçekten dizide farklı bir büyü var ama.sarar tabi müthiş vadi müthiş
aksiyon sadece çatışma değildir ondan şey mey etme aga süper bölümdü netYok aga ya aksiyon pek yoktu ya ondan şey etmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?