Kurtlar Vadisi Pusu 231.Bölüm Yorumları

Tüm ekibin emeğine sağlık bakalım yarın kaç reyting alacak :) reyting beklentilerini alalım herkesten.

aynen bende özellikle ona dikkat ettim ismini göremedim
tilki andrei yalan oldu galiba
@takas ilginç bir şey söyleyeyim orhan edip ertürk ün adı jenerikten çıkarılmış
hayırrr çocuk oyuncağımı bu yanı anlaşmadıkları adamı jeneriğe ekleyip sonrada çıkarsınlar bukadar amötörte birşeyi hiçbir dizi yapmaz bence orhan beyi pana resmi olarak açıklıcaktır çok yakında 🙂🙂belkide açıklanmadan isminin yazılmış olmasını yanlış bulmuşlardır

aga olay ne biliyon mu reklamlar aynı sorun sürede sürede
bölümün süresi azaldı ama reklamlar azalmaz aynı hep o yüzden reklam izleme süremiz arttı
bölüm 23.45 e kadar sürse reklamlar yine aynı olacaktı ama biz daha çok vadi izlemiş olacaktık
tamam da aga ben gördüğümü söylüyorum bize ne kanal ın reklamından biz zevkle diziyi izleyemedikten sonra tüküriğim reklamına neyse yarın reytingler açıklanınca biz zaten kanal d ye söylenmeye devam ederiz bölümü konuşalım bari

iyi olarak da düşünürsek heyecanı kaçmasın falan diye çıkarttılar diyelim inşallah bu şekilde olmuştur
, ( ışid liderini oynayan tuncer salman ın sesi muazzam ve tilki andrei ye benziyor onu seslendiren tilki mi acaba diye düşünmüştüm ve adının bundan dolayı yazabileceğini söyledik)

aga eğer geçen haftaki teorim doğru değilse ismi durduk yere niye yazıldı ki?

arkadaşlar birbirinizi kandırmayın yarın vadi 9 reytingi geçemicek kanalın bu politakasıylada geçicek gibi durmaz zaten

bu bölüme damga vuran sahne amon la polat ın restleştiği sahneydi gerçekten mükemmeldi
polat ın raconu ve de amon un ona cevabuı gerçekten mükemmeldi

, ( ışid liderini oynayan tuncer salman ın sesi muazzam ve tilki andrei ye benziyor onu seslendiren tilki mi acaba diye düşünmüştüm ve adının bundan dolayı yazabileceğini söyledik)

aga eğer geçen haftaki teorim doğru değilse ismi durduk yere niye yazıldı ki?

pana açıklamadı ama açıklamadıkları oyuncuyu jeneriğe koymak yanlıştı bence çıakrmaları doğru olmuş ben yanlışlıkla jeneriğe eklendi diye düiünüyorum resmi açıklama gelemsi gerekiyor çünkü önce ayrıca anlaşmadıkları bir adamı jeneriğe koyamazlar 🙂🙂🙂