KaçırdımReklam bitti gençler.
çocuğun vurulduğu her halinden belli oluyor buda heyecanı düşürüyor bence 🙂🙂kötü bir final o çocuğu vuran sagir bu hafta kanal acayip canımı sıktı
Reklamdan sonra hiçbir şey göstermediler.Kaçırdımkimin sıktığını gosterdiler mi
aynen burdan yönetmene selam nasıl böyle hatalar yapılıyorsa finalde olmamış zaten yarıda kesilmiş gibiçocuğun vurulduğu her halinden belli oluyor buda heyecanı düşürüyor bence 🙂🙂
ayyy bizden başka her dizi 2 saat üstü sürede bitiyor 🙂🙂müthiş bi bölüm oldu yine
ama süreler çok kısa ya saat daha 11 bitiyo hemen
reaksiyon geçen bölüm 2 saat 15 dakka falandıayyy bizden başka her dizi 2 saat üstü sürede bitiyor 🙂🙂
aynen bende özellikle ona dikkat ettim ismini göremedim@takas ilginç bir şey söyleyeyim orhan edip ertürk ün adı jenerikten çıkarılmış
aga ne yarım saati en az 50 dakika reklam izliyoruz ya tam bir fiyaskoydureaksiyon geçen bölüm 2 saat 15 dakka falandı
vadinin süresi çok daha az
9 da başladı 11 de bitti yarım saatten fazlası reklam zaten
aga olay ne biliyon mu reklamlar aynı sorun sürede süredeaga ne yarım saati en az 50 dakika reklam izliyoruz ya tam bir fiyaskoydu
iyi olarak da düşünürsek heyecanı kaçmasın falan diye çıkarttılar diyelim inşallah bu şekilde olmuşturaynen bende özellikle ona dikkat ettim ismini göremedim
tilki andrei yalan oldu galiba
birde bennKonu coşmuş Maşallah(Üye: 11, Ziyaretçi: 8)
Polat Şaşmaz -KADİR- Çiğdem- 34rcp44 takas Master.1000 china_shangai WesTxCoasT lale1 papuleoo batuhankaralar