Onu bölümün başında konuşmuştu işte tamam şimdi anlıyorum o baştaki kopuk sahneleri.Şifre üsse girmek için lazım. Parmak izi için adamın elini kesti onu okutup bir de şifre girmesi lazım ama söylemedi şifreyi
Hadi bakalım.
kötü başlamadı bence beşiktaş ilk yarısı bitince başlamıstı şimdi reklam bittiğinde beşikta 2.yarıda bitmiş olucak büyük hitimalle yanı vadinin daha 1 bucuk saat daha zamanı var🙂🙂Bolumu simdi baslatacaktiniz varya of
Bunu ilk sayfada ben demiştim der demez bildirim geldi 4 DK kaldı diye.Bolumu simdi baslatacaktiniz varya of
aga jeneriket selman kayabaşının adı geçmedi ne iş acaba10 numarasın Polat Alemdar 10 numarasın Serdar Akar 10 numarasın Doğan Ümit Karaca 10 numarasın Selman Kayabaşı ve Pana Yazım Ekibi Ve 10 Numarasın Kanal D sansürsüz vadi izlettiğin için..
Aga son yillarin en guzel sezonu daha simdiden 161.bolumu solladi10 numarasın Polat Alemdar 10 numarasın Serdar Akar 10 numarasın Doğan Ümit Karaca 10 numarasın Selman Kayabaşı ve Pana Yazım Ekibi Ve 10 Numarasın Kanal D sansürsüz vadi izlettiğin için..
aga inşallah duruyodur yoksa adamdan fikirleri aldılar postaladılar diye düşüncem inşallah o ekibin başında duruyodur.aga jeneriket selman kayabaşının adı geçmedi ne iş acaba
aynen aga kafa çevirme sahnesinde sansür filan olmayışı güzel Atvde olsaydık gerçekçilik 0 adamlar kolun ilk sahnesini sansürledi sonrasında full olduğu gibi gösterdiAga son yillarin en guzel sezonu daha simdiden 161.bolumu solladi
aga durum sıkıntılı gibi artık bakalım vadi o kadar ketum ki öğrenmek çok güçaga inşallah duruyodur yoksa adamdan fikirleri aldılar postaladılar diye düşüncem inşallah o ekibin başında duruyodur.
aynen aga kafa çevirme sahnesinde sansür filan olmayışı güzel Atvde olsaydık gerçekçilik 0 adamlar kolun ilk sahnesini sansürledi sonrasında full olduğu gibi gösterdi
aga şukadarını söylim o adamı gönderirlerse anca 5 6 bölüm bu gazla gideriz diye düşünüyorum zaten şu senaryonun Selman Kayabaşı tarafından yazıldığı bariz belli bizim acemi çocuklar böyle senaryo yazamaz inşallah biz yanılıyoruzdur.aga durum sıkıntılı gibi artık bakalım vadi o kadar ketum ki öğrenmek çok güç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?