Kurtlar Vadisi Pusu 230.Bölüm Yorumları

10 numarasın Polat Alemdar 10 numarasın Serdar Akar 10 numarasın Doğan Ümit Karaca 10 numarasın Selman Kayabaşı ve Pana Yazım Ekibi Ve 10 Numarasın Kanal D sansürsüz vadi izlettiğin için..

Müthiş başladı yeni bölüm sinema tadında yönetmen değişikliğini hemen hissettik Polat sahalara döndü sonunda helal

10 numarasın Polat Alemdar 10 numarasın Serdar Akar 10 numarasın Doğan Ümit Karaca 10 numarasın Selman Kayabaşı ve Pana Yazım Ekibi Ve 10 Numarasın Kanal D sansürsüz vadi izlettiğin için..
aga jeneriket selman kayabaşının adı geçmedi ne iş acaba

aga jeneriket selman kayabaşının adı geçmedi ne iş acaba
aga inşallah duruyodur yoksa adamdan fikirleri aldılar postaladılar diye düşüncem inşallah o ekibin başında duruyodur.

Aga son yillarin en guzel sezonu daha simdiden 161.bolumu solladi
aynen aga kafa çevirme sahnesinde sansür filan olmayışı güzel Atvde olsaydık gerçekçilik 0 adamlar kolun ilk sahnesini sansürledi sonrasında full olduğu gibi gösterdi

hahaha şuu reklam arasıda olmasa lavaboya falan gidemicektim vlla mola olmuş oldu

müthiş ötesi mükemmelden öte alemin kralı süper başladık bu daha hiçbişey Polat Alemdar döndü ya gerisi teferruat

özet yerine özel bölüm harikaydı tamda beklendiği gibi

Burak Aydın@acabellat 7 dk.
Harika, müthiş, mükemmel, inanılmaz incredible, perfect, amazing!!!! kelimeler yetersiz kalıyor!!! #kurtlarvadisibaslıyor

katılıyorum arkadaşa

dizi değil resmen film izliyoruz on numara ya tv de hd yok bu ne kalite inanılmaz bi kalite var görüntüler dehşet verici

ve bence en önemli gelişme SANSÜR YOK
ne kan sansürleniyor ne kesik kol eskisi gibi kafa kesme sahnesi bekliyoruz

NOT; Kurtlar Vadisi Twitterda 1 numara

aga durum sıkıntılı gibi artık bakalım vadi o kadar ketum ki öğrenmek çok güç

bir aile vadiye kitlenmiş durumda

aga durum sıkıntılı gibi artık bakalım vadi o kadar ketum ki öğrenmek çok güç
aga şukadarını söylim o adamı gönderirlerse anca 5 6 bölüm bu gazla gideriz diye düşünüyorum zaten şu senaryonun Selman Kayabaşı tarafından yazıldığı bariz belli bizim acemi çocuklar böyle senaryo yazamaz inşallah biz yanılıyoruzdur.

agalar vadide isimler gizlidir bunu unutmayın senaryo grubunda çok isim var selman kayabaşı bunların lideri bence pana yazım grubu yazmaları iyi olmuş esrarengiz olmamız her daim merak uyandırır

kanal d nin yayın politikası muhteşem iyi ki bu kanala geçmişiz be adamlar vadiyi başlarının üstüne koymuşlar adeta seferber olmuşlar İnşallah gereken reytingi alır cevabı vadi izleyenleri olarak veririz