Kurtlar Vadisi Pusu 230.Bölüm Yorumları

Mr.Key tüm gücüyle ekranda :D bu adam daha çok kan döker

irlanda da akife para atan bayan ve mr.keye şarap getiren bayan süperlerdi ikiside :D

mr.key şok oldu ustayı görünce :D

Polat Alemdar Mr.Key karşılaşmasını sabırsızlıkla bekliyorum

bu arda polatın kriptexi nevzatın attığı yerden çıkarması çok hoşuma gitti 10 yıl sonra çok iyi bi kurguydu

Gökhan Kırdar tam anlamıyla döktürmüş yeni gerilim müziği ve ney taksimi süpeeerr :)

Ben de siyaset bölüme ne zaman karışacak diye bekliyordum karıştırmasalar olmazdı yine :)

Agalar bizde bu kitle varken sırtımız yere gelmez inanılmaz bi izleyici kitlemiz var ya gurur duyuyorum

işte yeni aksaçlımız ve mükemmel ay yıldızlı mekanı harika ya

Ben de siyaset bölüme ne zaman karışacak diye bekliyordum karıştırmasalar olmazdı yine :)
yav siyaset nerde arkadaş 2 tane yazı geçiyo hemen siyaset diyosunuz ordaki asıl amaç siyah sancak ve polat alemdarı göstermek :)

Satrançta şah çeken Cahit'miş 😱

Agalar bizde bu kitle varken sırtımız yere gelmez inanılmaz bi izleyici kitlemiz var ya gurur duyuyorum

işte yeni aksaçlımız ve mükemmel ay yıldızlı mekanı harika ya

yav siyaset nerde arkadaş 2 tane yazı geçiyo hemen siyaset diyosunuz ordaki asıl amaç siyah sancak ve polat alemdarı göstermek :)
Aga galiba görmedin arka planda paralel yapı klasörleri vardı ama nispeten uzaklaşmışlar o konseptten.