Oğlunun dış dünya ile bağlantısı kopuk sanırım, Cahit buradan kaçacağız falan dediğine göre öyle sanırım.vahap bey ölmedimi oğlu ölmemiş gibi konusuyor![]()
ama dizi detay vermekten kaçıyor kara ve ekibi nasıl yakalandı bunu mutlaka göstermeleri gerekiyordu 🙂🙂Oğlunun dış dünya ile bağlantısı kopuk sanırım, Cahit buradan kaçacağız falan dediğine göre öyle sanırım.
Oha Polata bak adam kumlardan çıktı![]()
Tapınakçıları patlattıktan sonra Armageddon geldi işteama dizi detay vermekten kaçıyor kara ve ekibi nasıl yakalandı bunu mutlaka göstermeleri gerekiyordu 🙂🙂
Şifre üsse girmek için lazım. Parmak izi için adamın elini kesti onu okutup bir de şifre girmesi lazım ama söylemedi şifreyiMüzikler süper yanlız.Bu şifre bölümün başındaki sahneyle ilgili sanırım.
![]()
Aynen bölümün başı durgundu açıkcası tam anlammıştım ama şimdi açıldı Polat'ın Mısır'a gitmesiyle. Cidden özlemişim ya.ayyy sinama filmi izliyoruz gibi sankı hiç dizi bölümü gibi değil![]()
şuankı müzik kurtlar vadisi ırak müziği galiba sahnelerde andırıyorAynen bölümün başı durgundu açıkcası tam anlammıştım ama şimdi açıldı Polat'ın Mısır'a gitmesiyle. Cidden özlemişim ya.![]()
ben zaten netten izliyorum digitürk pilaydanAydın Doğan dizinin internentten izlenimini durdurmuş
Reyting gelsin diye , tepki gelmiş sanki![]()