batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,253
- Puanı
- 1,061
bakalım jenerik değiştimi çabuk fikrini yaz 😀cnm kanal d atv dönemindekı bölümleri vermezdi zaten oyüzden ben özetsiz olucak demiştim
11 eylüldede eski vadinin finali verilsin demiştim onlarda br bakıma benim gibi düşünmüşler eski vadinin finalıyle başladık
değiştibakalım jenerik değiştimi çabuk fikrini yaz 😀
Ben daha bu kolaj uzun sürer diye işleri yavaştan yapıyordum.yok aga başlıyor artık yapacak birşey yok artık
aga buna pek de yeni denilemez zatemnPana Film'in yeni jeneriği hiç güzel olmamış
[HASHTAG]#vadibasliyor[/HASHTAG]
aga eski kriptexli andy garcia lı sahneleri özel diye verdilerO ozet neydi agalar kardesimin toplantisina gittim son 10 dk sona yetistim
Yeni logo Paint terk. Eskisi çok daha güzeldi.Pana Film'in yeni jeneriği hiç güzel olmamış
[HASHTAG]#vadibasliyor[/HASHTAG]
Çok şey kaçırdın aga Nizamettini Mematilerin depo baskınını falan gösterdiler. Ama bir cenaze sahnesiyle mahkeme sahnesini göstermediler çok alındımO ozet neydi agalar kardesimin toplantisina gittim son 10 dk sona yetistim
Şu an Kanal D reklam.Euro D ile Kanal D ayni anda mi reklama giriyor ? Öyle degilse ben konuya girmeyeyim ya siz ya ben spoiler yeriz
eski vadinin finalinden kesitler verildi 🙂🙂O ozet neydi agalar kardesimin toplantisina gittim son 10 dk sona yetistim