Sanırım bizlere mesaj veriyorlar bu sezon eski Vadi gibi olacak diye.bu bence iyi oldu yıllar önceki anlaşmayı tekrar izleyecez seyirci açısındanda iyi oldu bravo kanal d
Sanırım bizlere mesaj veriyorlar bu sezon eski Vadi gibi olacak diye.bu bence iyi oldu yıllar önceki anlaşmayı tekrar izleyecez seyirci açısındanda iyi oldu bravo kanal d
Kripteksi yeniden görmüş olduk halo dayıya da allahtan rahmet dileriz büyük oyuncuydu sönmez atasoybu bence iyi oldu yıllar önceki anlaşmayı tekrar izleyecez seyirci açısındanda iyi oldu bravo kanal d
izlemiyon mu aga sen? eski vadiyi gösteriyo kriptexli sahneleriNe oldu? Özet yerine başka birşey mi verildi?
Tapatalk 2
Kurtlar Vadisi Pusu´yu degilde Kurtlar Vadisi´nin sonlarini veriyorlarNe oldu? Özet yerine başka birşey mi verildi?
Tapatalk 2
Kurtlar Vadisi'nin finalini veriyorlar kripteks'i hatırlatmak için.Ne oldu? Özet yerine başka birşey mi verildi?
Tapatalk 2
aga sana panik yaptırmak istemem başlayacak gibi ona göre kendini ayarlaYeni bölüme yetişirsek iyi.. umarım 21'den önce başlamaz.
Tapatalk 2
hahah ayy cnm heyecandan yorum kısmının olduğunu unutmusum uyarmasan vadi sohbette yazmaya devam edicektimkanal d yaptı yapacağını bomba bir başlayış yapıyor
fark ettim çiğdem burdan devam artık 🙂hahah ayy cnm heyecandan yorum kısmının olduğunu unutmusum uyarmasan vadi sohbette yazmaya devam edicektim
Diyecektim ama.21.00'dan sonra başlar umarım belkide 21.30-21.45 gibi başlar çok eskiden olduğu gibi.
yok aga başlıyor artık yapacak birşey yok artık21.00'dan sonra başlar umarım belkide 21.30-21.45 gibi başlar çok eskiden olduğu gibi.
Diyecektim ama.
Mutfağa gittim geldim başlıyor diyor niye uzun hazırlamamışlar ki?
cnm kanal d atv dönemindekı bölümleri vermezdi zaten oyüzden ben özetsiz olucak demiştim@Çiğdem- bu hamle bize nasıl dönecek bakalım? olumlu olumsuz