Kurtlar Vadisi Pusu 230.Bölüm Yorumları

yine reklam ooooo daha ilk bölümden bu ne ya
isyan başlar birazdan

ohhhhhh türkçe alt yazı süper oldu amona düblaj olamazdı zaten bu arada yüce masejte amon

vadi yaptı mı felç ediyo adamı resmen

andy garcia o ne karizma be o ne ses öyle

Benim Adım Gültepe reklamı var.
andy garcia sayesinde daha doğrusu vadi sayesinde benim adım gültepe haftaya zirveyi alır

değiştirme onun sahnesi müthiş karizmasıyla ekranda olacak

FANTOM@fantomprofil 2 dk.
#kurtlarvadisibaslıyor ALLAH RIZASI İÇİN ÖMER BABAYA DUA EDELİM YAŞLI BAŞLI ADAM KURTULSUN ŞEKERİ KALBİ VAR KORKUDAN ÖLÜR YAZIKTIR GÜNAHTIR

adam duasıyla senaryoyu değiştirecek
tövbe tövbe

Kanal D ve Kurtlar Vadisi Pusu iyi ikili oluşturdular diziyi izlerken NCIS izliyorum sandım bi ara. :/
[HASHTAG]#kanal[/HASHTAG] d
[HASHTAG]#kurtlar[/HASHTAG] vadisi pusu

eski vadide olan tapınakcılar müziği kullanıldı bu arada

atv sezonunda olan müzik saçmalıktan başak birşey değildi 🙂

Açıkçası Andy Garcia'yı tanımıyorum hiçbir filmini falan izlemedim ama merak ettim bakacağım.

Ben Ömer Baba bu bölüm ölür diye tahmin etmiştim ama kaçırıldı önceki sayfalarda bir arkadaşımız kaçırılır demişti doğru bilmiş oldu.
Son sahnedeki müziğe bayıldım şu arabayı kontrol ederlekene ah aha @XanTier olsaydı upload ederdi.

Gelecek bölüm bu bölümden çok daha güzel olacaktır asıl olaylar başlıyor çünkü.
Güzel bir bölümdü tam sezonunda dönüş yaptım Vadi'ye.

Çiğdem Batur çok güzel ya aşık olmamak elde değil kıza

Açıkçası Andy Garcia'yı tanımıyorum hiçbir filmini falan izlemedim ama merak ettim bakacağım.
dünya yıldızı diyolar godfather da başrol oynamış

harbiden çok özledik onu ya @XanTier
şimdi olsa vadimizle gurur duyardık beraber

eeeee nede olsa adı çiğdem
burdan bile kendine pay çıkartıyon helal valla

bu arada atacan ın dediği gibi asıl olaylar diğer bölüm başlar ve maçta yok türksata falan geçişte yok rahat rahat şovumuzu yaparız müthiş bölümler zaten

Semanur Özer@smnrozr 2 dk.
Donus muhtesem her sey muhtesem.. Bu bolum bir harika. #kurtlarvadisibaslıyor

bölüm herkes tarafından çok çok beğenilmiş net bi şekilde ki beğenmemek zaten imkansız adamlar film yapmış bildiğin
o değilde 82 ekran ve hd siz tv de izliyorum ve görüntüler inanılmaz kaliteli acaba dev ekranda hd nasıl izliyolar off be