andy garcia sayesinde daha doğrusu vadi sayesinde benim adım gültepe haftaya zirveyi alırBenim Adım Gültepe reklamı var.
Açıkçası Andy Garcia'yı tanımıyorum hiçbir filmini falan izlemedim ama merak ettim bakacağım.vadi yaptı mı felç ediyo adamı resmen
andy garcia o ne karizma be o ne ses öyle
andy garcia sayesinde daha doğrusu vadi sayesinde benim adım gültepe haftaya zirveyi alır
değiştirme onun sahnesi müthiş karizmasıyla ekranda olacak
FANTOM @fantomprofil 2 dk.
#kurtlarvadisibaslıyor ALLAH RIZASI İÇİN ÖMER BABAYA DUA EDELİM YAŞLI BAŞLI ADAM KURTULSUN ŞEKERİ KALBİ VAR KORKUDAN ÖLÜR YAZIKTIR GÜNAHTIR
adam duasıyla senaryoyu değiştirecek tövbe tövbe
dünya yıldızı diyolar godfather da başrol oynamışAçıkçası Andy Garcia'yı tanımıyorum hiçbir filmini falan izlemedim ama merak ettim bakacağım.
eeeee nede olsa adı çiğdemÇiğdem Batur çok güzel ya aşık olmamak elde değil kıza
harbiden çok özledik onu ya @XanTier şimdi olsa vadimizle gurur duyardık beraberBen Ömer Baba bu bölüm ölür diye tahmin etmiştim ama kaçırıldı önceki sayfalarda bir arkadaşımız kaçırılır demişti doğru bilmiş oldu. Son sahnedeki müziğe bayıldım şu arabayı kontrol ederlekene ah aha @XanTier olsaydı upload ederdi.
Gelecek bölüm bu bölümden çok daha güzel olacaktır asıl olaylar başlıyor çünkü. Güzel bir bölümdü tam sezonunda dönüş yaptım Vadi'ye.
Üçüncüsünde oynamış üçüncüsü hayal kırıklığı deniyor o yüzden izlemedim ama günün birinde izleriz tabii.Çiğdem Batur çok güzel ya aşık olmamak elde değil kıza
dünya yıldızı diyolar godfather da başrol oynamış
burdan bile kendine pay çıkartıyon helal vallaeeeee nede olsa adı çiğdem
Hooop Leyla benim aga ilk geldiginden beri dedim Tombikim benim sen git Aynurayi sevÇiğdem Batur çok güzel ya aşık olmamak elde değil kıza
dünya yıldızı diyolar godfather da başrol oynamış