Kurtlar Vadisi Pusu 230.Bölüm Yorumları

yine reklam ooooo daha ilk bölümden bu ne ya
isyan başlar birazdan :D

ohhhhhh türkçe alt yazı süper oldu amona düblaj olamazdı zaten bu arada yüce masejte amon:Z:Z:Z

vadi yaptı mı felç ediyo adamı resmen :D

andy garcia o ne karizma be o ne ses öyle

Benim Adım Gültepe reklamı var. :D
andy garcia sayesinde daha doğrusu vadi sayesinde benim adım gültepe haftaya zirveyi alır :D
değiştirme onun sahnesi müthiş karizmasıyla ekranda olacak :D

FANTOM@fantomprofil 2 dk.
#kurtlarvadisibaslıyor ALLAH RIZASI İÇİN ÖMER BABAYA DUA EDELİM YAŞLI BAŞLI ADAM KURTULSUN ŞEKERİ KALBİ VAR KORKUDAN ÖLÜR YAZIKTIR GÜNAHTIR

adam duasıyla senaryoyu değiştirecek :D tövbe tövbe

Kanal D ve Kurtlar Vadisi Pusu iyi ikili oluşturdular diziyi izlerken NCIS izliyorum sandım bi ara. :/
[HASHTAG]#kanal[/HASHTAG] d
[HASHTAG]#kurtlar[/HASHTAG] vadisi pusu

eski vadide olan tapınakcılar müziği kullanıldı bu arada :love1::love1::love1:
atv sezonunda olan müzik saçmalıktan başak birşey değildi 🙂

vadi yaptı mı felç ediyo adamı resmen :D

andy garcia o ne karizma be o ne ses öyle

andy garcia sayesinde daha doğrusu vadi sayesinde benim adım gültepe haftaya zirveyi alır :D
değiştirme onun sahnesi müthiş karizmasıyla ekranda olacak :D

FANTOM@fantomprofil 2 dk.
#kurtlarvadisibaslıyor ALLAH RIZASI İÇİN ÖMER BABAYA DUA EDELİM YAŞLI BAŞLI ADAM KURTULSUN ŞEKERİ KALBİ VAR KORKUDAN ÖLÜR YAZIKTIR GÜNAHTIR

adam duasıyla senaryoyu değiştirecek :D tövbe tövbe
Açıkçası Andy Garcia'yı tanımıyorum hiçbir filmini falan izlemedim ama merak ettim bakacağım. :D

Ben Ömer Baba bu bölüm ölür diye tahmin etmiştim ama kaçırıldı önceki sayfalarda bir arkadaşımız kaçırılır demişti doğru bilmiş oldu. :D Son sahnedeki müziğe bayıldım şu arabayı kontrol ederlekene ah aha @XanTier olsaydı upload ederdi. :(

Gelecek bölüm bu bölümden çok daha güzel olacaktır asıl olaylar başlıyor çünkü. :) Güzel bir bölümdü tam sezonunda dönüş yaptım Vadi'ye. :)

Ben Ömer Baba bu bölüm ölür diye tahmin etmiştim ama kaçırıldı önceki sayfalarda bir arkadaşımız kaçırılır demişti doğru bilmiş oldu. :D Son sahnedeki müziğe bayıldım şu arabayı kontrol ederlekene ah aha @XanTier olsaydı upload ederdi. :(

Gelecek bölüm bu bölümden çok daha güzel olacaktır asıl olaylar başlıyor çünkü. :) Güzel bir bölümdü tam sezonunda dönüş yaptım Vadi'ye. :)
harbiden çok özledik onu ya @XanTier :( şimdi olsa vadimizle gurur duyardık beraber

eeeee nede olsa adı çiğdem :kiki::kiki::kiki::kiki::kiki::kiki:
burdan bile kendine pay çıkartıyon helal valla :D

bu arada atacan ın dediği gibi asıl olaylar diğer bölüm başlar ve maçta yok türksata falan geçişte yok rahat rahat şovumuzu yaparız müthiş bölümler zaten

Semanur Özer@smnrozr 2 dk.
Donus muhtesem her sey muhtesem.. Bu bolum bir harika. #kurtlarvadisibaslıyor

bölüm herkes tarafından çok çok beğenilmiş net bi şekilde ki beğenmemek zaten imkansız adamlar film yapmış bildiğin
o değilde 82 ekran ve hd siz tv de izliyorum ve görüntüler inanılmaz kaliteli acaba dev ekranda hd nasıl izliyolar off be :D