attan inip eşşeğe binmek değimi bu olsa gerek yazık olduYeni sezondan ilk kareler sıcak sıcak
Pana Film'in yeni stüdyosu;
![]()
sosyeteden halka içine inmek diğelimattan inip eşşeğe binmek değimi bu olsa gerek yazık oldu
tabi aga öyle gerçi böyle daha iyi oldu yıllardır aynı yer görmekten bıkmıştık biraz yen odalar görelimsosyeteden halka içine inmek diğelim
Aga birebir kopyalarını yapıyorlarmıştabi aga öyle gerçi böyle daha iyi oldu yıllardır aynı yer görmekten bıkmıştık biraz yen odalar görelim![]()
değiştireydiler iyiydi sıkıldık aynı şeyleri görmekten ama olsunAga birebir kopyalarını yapıyorlarmışDeğişen birşey olmayacak.
yapma be aga ofis efsanedir değişmesin tabideğiştireydiler iyiydi sıkıldık aynı şeyleri görmekten ama olsun![]()
aga ofisin gizli geçidini kapattıktan sonra bende de sevgisi bittiyapma be aga ofis efsanedir değişmesin tabi![]()
inanmıyoruz demedik ki nereden çıkardın bunun haricinde bir bilgin varsa paylaş dedik
İnanmadınız işte ama sonunda ben haklı çıktım 😎inanmıyoruz demedik ki nereden çıkardın bunun haricinde bir bilgin varsa paylaş dedik
İnanmadınız işte ama sonunda ben haklı çıktım 😎
burda sana inanmayan yoktu iyi oku mesajları agamİnanmadınız işte ama sonunda ben haklı çıktım 😎
Ben ne dediğinizi anladım aga mesajları okumaya gerek yokburda sana inanmayan yoktu iyi oku mesajları agam