peki agam sen nasıl istersen , öyle olsun ne diyeyim şimdi 😀Ben ne dediğinizi anladım aga mesajları okumaya gerek yok![]()
peki agam sen nasıl istersen , öyle olsun ne diyeyim şimdi 😀Ben ne dediğinizi anladım aga mesajları okumaya gerek yok![]()
Elime süper bir tüyo geldi ama açıkalrsam inanır mısınız diye düşünüyorumpeki agam sen nasıl istersen , öyle olsun ne diyeyim şimdi 😀
açıkla sen ne zaman inanmadık kiElime süper bir tüyo geldi ama açıkalrsam inanır mısınız diye düşünüyorum![]()
diye başlayan cümlelere inanmamak lazımElime süper bir tüyo geldi ama açıkalrsam inanır mısınız diye düşünüyorum![]()
bu adamın gazına gelme kadirimaçıkla sen ne zaman inanmadık ki
Gerçek diyorum abi elime tüyo geldidiye başlayan cümlelere inanmamak lazım))) hele ki bunu söyleyen @Maskeli Fedai ise 2 kere düşünmek gerekir
bu adamın gazına gelme kadirim)))))
kim verdi olm elineGerçek diyorum abi elime tüyo geldiüstelik hiçbir sayfadan değil direk bana
![]()
hah a ha işde olmasam kahkayı patlatırdımkim verdi olm eline)))))
O kaynak bende kalsın abikim verdi olm eline)))))
yav bırak bu gizemli tüyocu tavırlarıO kaynak bende kalsın abi![]()
Abi tüyoyu açıklıyayım mı bak kesin bilgi yüzde yüzyav bırak bu gizemli tüyocu tavırlarıyoksa sende fbı dan olmayasın
![]()
hee olabiblir başka kim eline verebilecek miyav bırak bu gizemli tüyocu tavırlarıyoksa sende fbı dan mısın
![]()
Abi tüyoyu açıklıyayım mı bak kesin bilgi yüzde yüz![]()
Vadi forumundan samimi bir arkadaş verdi tüyoyu kesin bilgihee olabiblir başka kim eline verebilecek mi
sabahtan beridir o pazılı oğlanı fbı dan gösteriyor var bunda bişeylerhee olabiblir başka kim eline verebilecek mi
set vadisi bitti şimdi de vadi forumuna mı sardınVadi forumundan samimi bir arkadaş verdi tüyoyu kesin bilgi![]()
Abi bu fotoda Fbı yazısı varya iştesabahtan beridir o pazılı oğlanı fbı dan gösteriyor var bunda bişeyler
set vadisi bitti şimdi de vadi forumuna mı sardınyalandır yalan inanmayın orada ki tüyolar diyen kimdi acaba @-KADİR-
maskeli aga varsa bildiğin açıkla yoksa seni duman edicek china_shangai abisabahtan beridir o pazılı oğlanı fbı dan gösteriyor var bunda bişeyler
set vadisi bitti şimdi de vadi forumuna mı sardınyalandır yalan inanmayın orada ki tüyolar diyen kimdi acaba @-KADİR-
reklamı bırak bilgiye geç agaVadi forumundan samimi bir arkadaş verdi tüyoyu kesin bilgi![]()
reklamı bırak bilgiye geç aga![]()
Açıklayacam birazdanmaskeli aga varsa bildiğin açıkla yoksa seni duman edicek china_shangai abi
Yav abi İşte Fbı üyesila olm ikide bir aynı oğlanı gösterip durma)) millet yanlış anlayacak